Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Μπορεί, η επιχείρηση «προσωπικός γιατρός» να μην πέτυχε, όμως η επιχείρηση προσωπικός βουλευτής, κρατά πολλές δεκαετίες τώρα και έστω κατακορύφως... Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Μπορεί, η επιχείρηση «προσωπικός γιατρός» να μην πέτυχε, όμως η επιχείρηση προσωπικός βουλευτής, κρατά πολλές δεκαετίες τώρα και έστω κατακορύφως φθίνουσα, επιμένει να αναπνέει ακόμη.

Αλήθεια, ποιο τηλέφωνο έλληνα πολίτη σε ηλικία ψήφου, και σε προεκλογική περίοδο δεν έχει χτυπήσει απανωτές φορές, και μία γλυκιά γυναικεία φωνή, δεν μας έχει επισημάνει: «Σας τηλεφωνώ εκ μέρους του ‘φίλου’ σας βουλευτή…».



Εκφράζει με περισσότερη γλυκύτητα και υπογραμμισμένο το όνομα του υποψηφίου και μας προτρέπει να μην ξεχάσουμε να τον «σταυρώσουμε» στις επερχόμενες εκλογές.

Ακολουθεί μία ταχυδρομική κάρτα στο όνομά μας και κατόπιν ένας χοντρούτσικος φάκελος με «σταυρωμένα» ψηφοδέλτια στο όνομά του, τόσα πολλά, ώστε να μοιράσουμε και στους οικείους και φίλους μας και να τον στείλουμε στην Βουλή να φροντίσει για τα προβλήματά μας.



Ενίοτε, χωρίς κι εσύ να το ξέρεις, εμφανίζονται πολλοί «φίλοι’ σου υποψήφιοι, οι οποίοι έχουν την εντύπωση πως θα τους ¨σταυρώσεις» και θα τους «ξανασταυρώσεις, για να λάβουν την έδρα και να σου ανταποδώσουν την τιμή που τους έκανες, με ένα «χρυσό αυγό».



Προσωπικά, αγνοώ, το πόσοι, πλέουν, παραμυθιάζονται εν αναμονή ενός χρυσού αυτού, το οποίο ουδέποτε βλέπουμε, αντιθέτως δε, πολύ συχνά ως ανταπόδοση, μας κάνουν να χάνουμε «και τα αυγά και τα πασχάλια», όπως λέει ο λαός.

Τα δικά μου τηλέφωνα «βροντάνε» συνέχεια τέτοιες ημέρες, τα ραβασάκια μου έρχονται σωρηδόν, καθώς και τα μέϊλς.



Οι «φίλοι» μου υποψήφιοι, πιστεύουν πως θα τους «σταυρώσω».

Στην ζωή μας, έχει αποδειχθεί πως ο καθένας από εμάς, ό,τι θέλει πιστεύει.

error: Content is protected !!