ΑΞΙΟΙ ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ ΑΞΙΟΙ ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Πάντα εθαύμαζα τους πολιτικούς μας, ως προς την κινητικότητα και ευφράδειά τους, την διπλωματία τους και τις υποσχέσεις τους. Ετούτη... ΑΞΙΟΙ ΘΑΥΜΑΣΜΟΥ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Πάντα εθαύμαζα τους πολιτικούς μας, ως προς την κινητικότητα και ευφράδειά τους, την διπλωματία τους και τις υποσχέσεις τους.



Ετούτη τη φορά δε, ο θαυμασμός μου κορυφώθηκε, καθώς και ένεκα της αμφίρροπης νίκης στον πρώτο γύρο των τρεχουσών εκλογών, έβαλαν φτερά στα πόδια τους και δεν κάθονται στιγμή σε μια μεριά, -πλην των εντελώς απογοητευμένων.



Ρεκόρ κινητοποιήσεων παρατηρείται, με αεροπλάνα και τροχοφόρα να γυρίζουν όλη την Ελλάδα και οι πολιτικοί μας, υποψήφιοι πρωθυπουργοί και βουλευτές, να παίρνουν σβάρνα την χώρα από πόλιν εις πόλιν και από χωρίου εις χωρίον, θυσιάζοντας, ενίοτε, ακόμη και τον ύπνο τους.



Όλα αυτά, για να μας πείσουν πως πρέπει να τους ψηφίσουμε, προκειμένου να λύσουν τα προβλήματά μας, τα οποία είχαν προγραμματίσει μεν, πλην όμως δεν είχαν προλάβει να διευθετήσουν στις προηγούμενες θητείες τους, και όσο νάναι, είχαν και μία νοσταλγία που επί τέσσερα συναπτά έτη δεν μας είχαν συναντήσει από κοντά, απασχολημένοι άλλοι με τα τόσο σοβαρά προβλήματά μας, και άλλοι αντιπολιτευόμενοι.



Από την επόμενη εβδομάδα, θα τους χάσουμε και πάλι, και θα περιμένουμε άλλο ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα να τους ξαναδούμε από κοντά  να μας σφίξουν το χέρι θερμά και να δούμε να λάμπουν πάλι στα μάτια τους οι υποσχέσεις τους για το καλό μας.

error: Content is protected !!