ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΝΕΑ ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΡΟΦΗ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΝΕΑ ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΡΟΦΗ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Για το καλό μας, πάντα, διαβάζω πως η Ευρωπαϊκή Ένωση, παρέσχε άδεια κατασκευής τροφίμων με πρόσθεση πρωτεϊνών από σκώληκες. Τον... ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΜΕ ΝΕΑ ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΡΟΦΗ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Για το καλό μας, πάντα, διαβάζω πως η Ευρωπαϊκή Ένωση, παρέσχε άδεια κατασκευής τροφίμων με πρόσθεση πρωτεϊνών από σκώληκες.

Τον τελευταίο καιρό, ακούγονται πολλά επί του θέματος και αν τα πιστέψει κάποιος, θα νιώσει την μεγάλη ανατριχίλα και θα σιχαθεί και τον ίδιο τον εαυτό του.



Με τα ο πρόσχημα της κατανάλωσης υγιεινών τροφών, σιγά-σιγά θα καταργηθεί το πρωτόκολλο «Bio», το οποίο μας πρόεκυψε πριν λίγα χρόνια μεθ’ επαίνων και οργάνων, και ο Άνθρωπος, -θέλει δεν θέλει αυτός, και κάποιοι άλλοι το επιθυμούν διακαώς- θα επιστρέψει στην εποχή των προγόνων του, και θα καταβροχθίζει -ως σαλιγκάρια-, σαύρες, κάμπιες, νυφίτσες και άλλα τέτοια εύγευστα και δυναμωτικά.



Υπάρχει όμως και ο αντίλογος. Τι είχαν πάθει, δηλαδή, οι αρχαίοι μας πρόγονοι που κάτι τέτοια τα είχαν για «ορεκτικά», ή οι Αβορίγινοι της Αυστραλίας και φυλές της Αφρικής και του Αμαζονίου που τρώνε κατσαρίδες και μυρμήγκια, ή οι Κινέζοι που καταβροχθίζουν φίδια και νυχτερίδες; Τίποτε.



Ο αιώνας της απόλυτης  υγιεινής τροφής βρίσκεται έξω από την πόρτα μας.

Παραμείνετε έμπροσθεν των ραφιών των σούπερ μάρκετς την έλευσή τους, και καλή αρχή!



error: Content is protected !!