ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Ένας πρώην Αμερικανός πεζοναύτης ισχυρίζεται ότι αυτός και πέντε συνάδελφοί του είδαν έναν ιπτάμενο δίσκο σε σχήμα οκταγώνου να φορτώνεται... ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Ένας πρώην Αμερικανός πεζοναύτης ισχυρίζεται ότι αυτός και πέντε συνάδελφοί του είδαν έναν ιπτάμενο δίσκο σε σχήμα οκταγώνου να φορτώνεται με όπλα ενώ υπηρετούσε στην Ινδονησία το 2009, και αντιμετώπισε  την απειλή όπλων  άλλες  αμερικανικές δυνάμεις που βρίσκονταν εκεί.



Πώς να το πιστέψεις; ΟΙ Αμερικανοί, οι οποίοι δεσπόζουν επί του Διαστήματος, μέχρι ακόμη και σήμερα αρνούνται την ύπαρξη διαστημικών επισκεπτών και ουδείς μπορεί να αμφιβάλει πως για να το λένε, θα είναι βέβαιοι γι’ αυτό.

Ωστόσο, αυτή η  ιστορία ξεκίνησε αφ΄ότου ένας πληροφοριοδότης της Αεροπορίας των ΗΠΑ από το γραφείο UAP της αμερικανικής κυβέρνησης αποκάλυψε ότι οι ΗΠΑ έχουν στην κατοχή τους ένα τουλάχιστον σκάφος εξωγήινης προέλευσης.



Ο Michael Herrera ήταν 20 ετών όταν  στάλθηκε σε ανθρωπιστική αποστολή του Ναυτικού των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του σεισμού και του τσουνάμι της Σουμάτρα το 2009 που κατέστρεψαν την περιοχή.

Σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην  DailyMail.com, ισχυρίζεται ότι ενώ φρουρούσε προμήθειες  έξω από την πόλη Padang τον Οκτώβριο του ίδιου έτους, η εξαμελής μονάδα του παρατήρησε  ένα αιωρούμενο οκταγωνικό σκάφος σε προφανή χρήση από τις δυνάμεις των ΗΠΑ.



«Το σκάφος περιστρεφόταν με δεξιόστροφη κίνηση ενώ άλλαζε χρώματα. Είχε ένα ηχητικό βουητό, σαν τον ήχο ενός μετασχηματιστή ή ενός ενισχυτή κιθάρας. Ήταν ένα οκταγωνικό σχήμα με μια πυραμίδα στην κορυφή του που ήταν μαύρη», είχε δηλώσει




Μετά από 14 χρόνια σιωπής, ο Herrera τον Απρίλιο κατέθεσε ενόρκως στην κυβερνητική ομάδα έρευνας UFO, στο Γραφείο Επίλυσης Ανωμαλιών σε όλους τους τομείς (AARO), καθώς και σε μια επιτροπή της Γερουσίας.



Ωστόσο, ποιός μπορεί να τον πιστέψει, όταν δεν φρόντισε να βγάλει έστω και μία φωτογραφία για πειστήριο;

error: Content is protected !!