ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Σε μία Ελλάδα, η οποία καθημερινώς χάνει τις αξίες της, τραυματίζεται από τις διάφορες συμπεριφορές ημεδαπών και αλλοδαπών συμφερόντων, βιώνει... ΓΚΑΛΟΠ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Σε μία Ελλάδα, η οποία καθημερινώς χάνει τις αξίες της, τραυματίζεται από τις διάφορες συμπεριφορές ημεδαπών και αλλοδαπών συμφερόντων, βιώνει περίοδο φτώχειας κατά μεγάλο ποσοστό, στενάζει από τους φόρους, τον πληθωρισμό και την αλόγιστη καθημερινή, βρίθει εγκλημάτων, απολύει την ταυτότητά της με την εισδοχή και επικράτηση ξενόφερτων στοιχείων, αντιμετωπίζει μύρια-όσα προβλήματα και άλλα πολλά, όπως η αποδυνάμωση του ΕΣΥ και άλλα, η Kapa Rechearch προέβη σε ένα ακόμη γκάλοπ.



Απευθύνθηκε σε δύο ηλικίες, από 17 έως 26 και από 35 έως 42, καθώς οι μεγαλύτεροι, και κάτι αν ακόμη δεν τους ευνοεί ή δεν τους αρέσει, δύσκολα λαμβάνουν μεγάλες αποφάσεις.



Έτσι, από τους ερωτηθέντες το 39%, φαίνεται να σκέπτεται πολύ την ξενιτειά, έναντι του 58% δεν σκέπτεται να φύγει από την Ελλάδα για να βρει καλύτερη ζωή.

Το 74% θέλει να δημιουργήσει οικογένεια, αλλά το 57% αποφεύγει τον γάμο.



Στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ, πιστεύουν αντίστοιχα το 53% και το 41%

Από την Ελλάδα είναι απογοητευμένοι έως και 85%, το 90% έχει καλή σχέση με την οικογένειά του και 91% πιστεύει στην φιλία.



error: Content is protected !!