‘Αγγελος Χειρδάρης: Δεν φοράω ταμπέλες επειδή είμαι “αλλεργικός”. ‘Αγγελος Χειρδάρης: Δεν φοράω ταμπέλες επειδή είμαι “αλλεργικός”.
Το ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ μας άνοιξε αποκλειστικά και μόνο για μία ημέρα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις σε δημοσιογράφους και “δημοσιογραφούντες” για το προφίλ, ή αλλιώς το... ‘Αγγελος Χειρδάρης: Δεν φοράω ταμπέλες επειδή είμαι “αλλεργικός”.

Το ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ μας άνοιξε αποκλειστικά και μόνο για μία ημέρα προκειμένου να δώσει εξηγήσεις σε δημοσιογράφους και “δημοσιογραφούντες” για το προφίλ, ή αλλιώς το “who is who” του γράφοντος, αφού προφανώς ακόμη κάποιοι/κάποιες ακόμη το ψάχνουν. Ας ξεκινήσουμε με τις 7 βασικές λέξεις, όπως και η 7φωτος λυχνία.- ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ (μεγάλη κουβέντα ή άγνωστη λέξη ?)

– ΑΠΑΞΙΩΣΗ (χρησιμοποιείται κατά κόρον από τους “δημοσιογραφούντες” όταν δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε τεκμηριωμένες απαντήσεις)

– ΓΝΩΣΗ / ΕΜΠΕΙΡΙΑ (πωλούνται και στα καλά “καταστήματα”)

– ΠΡΟΘΕΣΗ (χμ!, πρόθεση = €)- ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ (ειδικά η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ αποτελεί είδος υπό εξαφάνιση)

– ΔΗΜΑΓΩΓΕΙΑ καθοδηγούμενη ή επί € “δημοσιογραφία”, αναπαραγωγή αναρτήσεων, αναπαραγωγη ψευδών ή αβάσιμων ειδήσεων κτλ με συγκεκριμένο σκοπό, πχ τη χειραγώγηση)

– ΠΟΛΙΤΙΚΗ ( … εδώ ο καθένας συμπληρώνει ότι θέλει)7 λέξεις που αν τις βάλεις όλες μαζί σε ένα “blender”, αμφιβάλω για το αποτέλεσμα της “baurdoux / scatouli” κρέμας που θα προκύψει… Χθες ακούστηκε σε συνέντευξη του Κου νικος γιαννοπουλος η λέξη απαξίωση, από τον Κο Γρηγορης Καπετανακης, οτι δηλαδή εγώ απαξιώνω τα σχόλια και τις αναρτήσεις του. Όχι Κε Καπετανάκη, δεν σας απαξιώνω, άλλωστε δεν είστε ο Πάπας και το “αλάθητό” του. Όταν κατά την άποψή μου και στα πλαίσια του δημοκρατικού διαλόγου έχετε άδικο, ή η ανάρτησή σας πάσχει, εγώ ναι, θα την απαξιώσω και θα την καταρρίψω, πάντα εμπεριστατωμένα.

Μύθους & αφηγήματα δεν μπορώ να διαβάσω, είμαι αλλεργικός. Το οφείλω σ’ εμένα και σε κανέναν άλλο. Μήπως ενοχλείστε επειδή ημείς δεν “υπακούμε εις τας εκ των άνωθεν εντολάς”, ενώ υμείς το αντίθετο ?

Ξέρετε κάτι Κε Καπετανάκη, δεν πληρώνομαι ούτε από τον Κο Παναγόπουλο, ούτε από την Κα Μπόγρη για να λιδωρώ ή να λιβανίζω ανάλογα με τις “καιρικές συνθήκες”. Επίσης δεν μου έταξε κανείς τίποτα.

1). Βγαίνω και λέω ΑΛΗΘΕΙΕΣ, αλήθειες που ενοχλούν.

2). Βγαίνω και γράφω εμπεριστατωμένα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ άρθρα / μελέτες / υπολογισμούς τους οποίους έχετε επανειλημμένα ζητήσει. Κάποιες φωνούλες τώρα τελευταία τις αμφισβητούν, αόριστα όμως. Η διαφορά μεταξύ μας είναι ότι ο ένας φοράει την ταμπέλα του, και χρησιμοποιεί την πολιτική / κομματική ταυτότητα, ενώ ο άλλος (παρότι κατέχει την ίδια κομματική ταυτότητα) δεν δέχεται να φοράει ταμπέλες επειδή είναι “αλλεργικός”.

Η διαφορά είναι ότι ο ένας γνωρίζει, ενώ ο άλλος περισυλλέγει.. Αυτά και άλλα πολλά περιμένοντας και την επίσημη πρόσκληση για τη ζωντανή συνέντευξη μου στον “ΚρήτηFM 87.5”.

ΥΓ. μήπως κάποιος κάποια στιγμή να μιλήσει για την περίφημη ερευνητική δημοσιογραφία ?Mε εκτίμηση

Άγγελος Χειρδάρης

Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός MSc

error: Content is protected !!