ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑΙ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑΙ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Έτυχε να έχω παρακολουθήσει από πολύ κοντά την αποδοτική πορεία του κυρίου Στέφανου Χρήστου, τόσο ως Δημάρχου, επί σειρά τετραετιών,... ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑΙ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Έτυχε να έχω παρακολουθήσει από πολύ κοντά την αποδοτική πορεία του κυρίου Στέφανου Χρήστου, τόσο ως Δημάρχου, επί σειρά τετραετιών, ως και ως Νομάρχου Πειραιώς επί μία τετραετία και να έχω μετά θαυμασμού εκπλαγεί για την ιδιαίτερα μεγάλη προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο.



Μου έχει, δε, δημιουργηθεί η πεποίθηση πως άλλος Δήμαρχος δεν έχει αποδώσει τόσα έργα προς όφελος του Δήμου και των Δημοτών του, όσο ο κ. Στέφανος Χρήστου, όσες τετραετίες και αν έχουν στηριχθεί από τους συμπολίτες στους σε κάθε γωνιά της χώρας μας.



Μετά από μία αρκετά μακράν ανάπαυλα, ο κ. Χρήστου, κατεβαίνει και πάλι στις Δημοτικές Εκλογές στον Κορυδαλλό, την πόλη αυτή, της οποίας άλλαξε μορφή και γίγνεσθαι τα περασμένα χρόνια, προκειμένου να ολοκληρώσει το έργο του.



Αναφέρομαι σε αυτόν και αυτά, καθώς παρατηρώ ότι και χωρίς να είναι Δήμαρχος για αρκετά χρόνια τώρα, συνέχισε να ενδιαφέρεται ασταμάτητα και διακαώς γι τους πολίτες της πόλης του και την πόλη την ίδια.



Επειδή δε, κανένα από τα σχόλιά μου δεν αποτελεί «πολιτικό μανιφέστο», σταματώ εδώ, απολογούμενος ότι τα όσα ανέφερα, δεν είναι παρά η αλήθεια, η οποία είχε λάβει σάρκα και οστά κατά τα περασμένα χρόνια.

Άλλωστε, οι έπαινοι επί της αληθείας, εσαεί προσφερόμενοι σε όσους επιτελούν το Άριστον.

error: Content is protected !!