Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΘΙΚΗ ΣΗΨΗ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΘΙΚΗ ΣΗΨΗ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη «Είναι σπάνιο να έχουμε τόσα στοιχεία σε μια υπόθεση βιασμών. Εκεί, όλα περιγράφονται, παρόλο που το θύμα, χωρίς τις αισθήσεις... Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΘΙΚΗ ΣΗΨΗ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

«Είναι σπάνιο να έχουμε τόσα στοιχεία σε μια υπόθεση βιασμών. Εκεί, όλα περιγράφονται, παρόλο που το θύμα, χωρίς τις αισθήσεις του κατά τους βιασμούς, δεν θυμάται τίποτα», είχε αναφέρει στο Γαλλικό Πρακτορείο ο αστυνομικός διοικητής Ζερεμί Μπος Μπλατιέρ, από τη αστυνομία της Αβινιόν, όταν αποκαλύφθηκε το μέγα γεγονός ηθικής κατάπτωσης.



Επί δέκα ολόκληρα χρόνια, μία γυναίκα στην νοτιοανατολική Γαλλία  κακοποιούταν σεξουαλικά από «πελάτες» που «ψάρευε ο άντρας της, ένα 68χρονος, σήμερα, συνταξιούχος αφού πρώτα νάρκωνε  την σύζυγό του και τους την παρέδιδε.



Πενήντα-ένας από τους βιαστές έχουν ταυτοποιηθεί μέχρι σήμερα και πρόκειται να δικασθούν, ενώ η δύστυχη γυναίκα έμαθε πως βιαζόταν εν υπνώσει και μάλιστα της έχουν μεταδοθεί και διάφορα σεξουαλικά νοσήματα, καθώς ο σύζυγός της «απαιτούσε» από τους πελάτες να μην χρησιμοποιούν προφυλακτικό, κατέγραφε δε τις συνευρέσεις σε βίντεο.



Στην Ελλάδα τώρα, για να μην φαινόμαστε και οπισθοδρομικοί, τα τελευταία γεγονότα, σεξουαλικές δολοφονίες, εμπόριο λευκής σαρκός, βιασμοί ανηλίκων και άλλα, μας πείθουν για την δική μας ηθική κατάντια και μας ντροπιάζουν εξ’ ίσου.

Πόσο περισσότερο ανήθικος μπορεί να γίνει αυτός ο «πολιτισμένος» κόσμος μας;



error: Content is protected !!