ΟΤΑΝ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΙΩΠΑ ΟΤΑΝ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΙΩΠΑ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Όλοι μαζί τριγύρω μου, κι εγώ ανάμεσα σε αυτούς, φτερνιζόμαστε και βήχουμε μετά μανίας, δημιουργούμε λίγο πυρετό, πονάει το κεφάλι... ΟΤΑΝ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΙΩΠΑ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Όλοι μαζί τριγύρω μου, κι εγώ ανάμεσα σε αυτούς, φτερνιζόμαστε και βήχουμε μετά μανίας, δημιουργούμε λίγο πυρετό, πονάει το κεφάλι μας, χωρίς να ξέρουμε στο πού οφείλεται αυτή η κατάσταση.



Πάνε, πέρασαν πλέον, αυτοί οι ωραίοι καιροί, όπου επί μία τριετία και βάλε, καθ’ όλη τη διάρκεια ημέρας και νύχτας, μας ενημέρωναν, μας φοβέριζαν και μας απειλούσαν οι έγκριτοι επιστήμονές μας και μας διέτασσαν να εμβολιασθούμε επ’ απειλή χρηματικού προστίμου.



Βγήκαν τις προάλλες και μας τρομοκράτησαν πάλι για έναν ιό απροσδιόριστο και μη γνωστό ακόμη, ο οποίος δέον να επέλθει μία των ημερών και να μας αφανίσει όλους εν ριπή οφθαλμού, παραχωρώντας θέσεις στα ρομπότ, όμως επί του προκειμένου, σιωπή ιχθύος.



Φυσικά, για να μην λένε κάτι περί του οποίου πρόκειται, θα πρέπει να είναι κάτι το ακίνδυνο, άλλως, θα είχαν ξεσηκώσει και πάλι τον κόσμο με τις προβλέψεις και τρις νουθεσίες τους.



Το ξέρουμε δα, πως μας αγαπούν και μας προσέχουν στα σοβαρά και ανεπανόρθωτα, αλλά και στα μικρά, αν μας ενημερώνουν για να ησυχάζουμε, κακό δεν θα ήταν.

error: Content is protected !!