ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Θα μείνουμε από τουρίστες, όπως διαβάζω σε ορισμένα έντυπα, καθώς αυτοί κάθε χρόνο και χειρότερα περνάνε στην χώρα μας. Δεδομένου... ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Θα μείνουμε από τουρίστες, όπως διαβάζω σε ορισμένα έντυπα, καθώς αυτοί κάθε χρόνο και χειρότερα περνάνε στην χώρα μας.

Δεδομένου δε, ότι ο τουρισμός, είναι η μόνη πηγή οικονομικής ανάσας μας, ανα αυτό αληθεύει, θα είναι οπωσδήποτε ένα καίριο χτύπημα για την χώρα μας.



Τα δημοσιεύματα επικεντρώνονται στην απληστία των ανθρώπων, οι οποίοι ασχολούνται με αυτόν στην Ελλάδα.

Πανάκριβες τιμές στα ξενοδοχεία, πανάκριβες στα γεύματα και στα δείπνα, πανάκριβες οι είσοδοι σε πλαζ, πανάκριβες ακόμη και οι ξαπλώστρες για ηλιοθεραπεία.



Από την άλλη πλευρά, οι υπηρεσίες που παρέχονται δεν είναι αυτές, τις οποίες θα περίμεναν οι τουρίστες μας και επιπλέον, με την έλλειψη προσωπικού, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο άσχημα.



Να συνυπολογίσουμε και την ολέθρια ακρίβεια στα προϊόντα μας διατροφής και τουριστικών ειδών, ώστε να έχουμε μία πληρέστερη εικόνα, του γιατί παραπονούνται οι ξένοι επισκέπτες μας.



Ούτε και θα πρέπει να ξεχνάμε πως αριστερά μας υπάρχει η Τουρκία, δεξιά μας η Ιταλία και απέναντί μας ακριβώς η Αίγυπτος, χώρες, οι οποίες φαίνεται να ελκύουν όλο και περισσότερο τουρισμό, και πάντα σε βάρος της χώρας μας.

error: Content is protected !!