Κυκλοφορεί ήδη το νέο φύλλο της “ΦΩΝΗΣ” Κυκλοφορεί ήδη το νέο φύλλο της “ΦΩΝΗΣ”
Κυκλοφορεί από σήμερα και μοιράζεται το νέο φύλλο της “ΦΩΝΗΣ της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ” Διαβάστε το editorial Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά. Oι εξετάσεις των παιδιών τελείωσαν... Κυκλοφορεί ήδη το νέο φύλλο της “ΦΩΝΗΣ”

Κυκλοφορεί από σήμερα και μοιράζεται το νέο φύλλο της “ΦΩΝΗΣ της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ” Διαβάστε το editorial

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά. Oι εξετάσεις των παιδιών τελείωσαν και μαζί και οι δυο διαδοχικές εκλογές που κατέληξαν σε αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και στην παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα που άφησε το ΣΥΡΙΖΑ με υπαρξιακά προβλήματα.

Τα ίδια υπαρξιακά προβλήματα που απέκτησε λίγο πριν τις δεύτερες εκλογές και η δημοτική αρχή από το άδειασμα που έκανε στο Δήμαρχο ο Διονύσης Χατζηδάκης, ο οποίος σαφώς δεν πρόσβαλε τη Σαλαμίνα, όπως κάποιοι προβοκατόρικα και εντέχνως προσπαθούν να περάσουν στον κόσμο, αλλά με δυο κουβέντες είπε αυτό που λέμε όλοι εμείς οι αντιπολιτευόμενοι εδώ και πολύ καιρό για το δήμαρχο και τη δημοτική αρχή.

Ελάχιστο έργο και πολλά άλμπουμ φωτογραφιών σε σημείο να έχουν δοθεί και τα ανάλογα παρατσούκλια. Είχαμε φυσικά και το εξώδικο μελών της αντιπολίτευσης (της όποιας έχει απομείνει) προς τον δήμαρχο για τον πολιτικά απαράδεκτο, αλαζονικό, αλλά κυρίως έξω από κάθε λογική, λόγο του που λίγο διέφερε από παράσταση στο δημοτικό συμβούλιο. Στον οποίο λόγο εμμέσως πλην όμως σαφώς και αφού τόνισε ότι δεν μιλάει για κανέναν στη συνέχεια φωτογράφισε την αντιπολίτευση ως εμπρηστές. Όλα αυτά, αφού ανάγνωσε σημεία της έκθεσης του πραγματογνώμονα για τη φωτιά χωρίς όμως, ακόμη τουλάχιστον να δώσει ο ολόκληρη την έκθεση στη δημοσιότητα. 

Με αυτά και με αυτά το καλοκαίρι προχωρεί και η Σαλαμίνα μετράει τις μέρες μέχρι αυτή η Δημοτική Αρχή να αφήσει το τόπο και το Δήμο να προχωρήσει με δύναμη και όραμα και να οδηγήσει τη Σαλαμίνα εκεί που της αξίζει με τη δέουσα σοβαρότητα. Αυτή που έχει απωλεστεί καιρό τώρα.

error: Content is protected !!