ΑΛΛΟΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΟΙ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΟΙ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΥΝ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Ευτυχώς που η κυρία Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ), έχει την κατάλληλη ευφράδεια και μαθαίνουμε... ΑΛΛΟΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΟΙ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΟΥΝ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Ευτυχώς που η κυρία Ματίνα Παγώνη, πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ), έχει την κατάλληλη ευφράδεια και μαθαίνουμε και εμείς κάτι.



Όπως δε, αποκάλυψε στην εκπομπή «Επί του πιεστηρίου» την οποία παρουσιάζουν ο Σπύρος Σουρμελίδης, ο Κώστας Πουλακίδας και ο Δημήτρης Κουκλουμπέρης, ότΙ υπάρχει έτοιμη λίστα με 2.500 εκπαιδευμένους διασώστες, οι οποίοι  περιμένουν να διοριστούν, πλην όμως εις μάτην, αφού τώρα το έργο τους μπορούν να το εκτελούν στρατιώτες και πυροσβέστες, και κάνουμε και οικονομία.



«Δεν έχουν ξεκινήσει η διαδικασία για την πρόσληψη», δήλωσε η κυρία Παγώνη προσθέτοντας την βεβαιότητά της, σύμφωνα με την οποία «Αυτός που θα διακινήσει τον ασθενή πρέπει να ξέρει πώς να τον μετακινήσει. Χρειάζονται εξειδικευμένοι διασώστες για να κάνουν αυτή την δουλειά, ούτε πυροσβέστες, ούτε στρατιώτες».



Τώρα αν πάθει και καμιά εξάρθρωση ο ώμος μας, ή στραμπουλήσουν κανά πόδι ή το σβέρκο μας, αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

Και τελικά, το ΕΣΥ αναμορφώνεται και πάει μπροστά.

Οι δεσμεύσεις, σιγά-σιγά, υλοποιούνται.

Αυτό έχει σημασία.



error: Content is protected !!