ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΚΑΥΣΩΝ! ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΚΑΥΣΩΝ!
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Όταν οι επιστήμονες, επιμένουν στις προγνώσεις τους, όπως στους πολέμους, τους σεισμούς, τις επιστημονικές ανακαλύψεις, τα καιρικά φαινόμενα, και άλλα... ΚΑΙ ΕΓΕΝΕΤΟ ΚΑΥΣΩΝ!

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Όταν οι επιστήμονες, επιμένουν στις προγνώσεις τους, όπως στους πολέμους, τους σεισμούς, τις επιστημονικές ανακαλύψεις, τα καιρικά φαινόμενα, και άλλα πολλά, και ιδιαίτερα όταν η πρόγνωση γίνεται από μακρού χρόνου, κάποτε δικαιώνονται.

Καιρός λοιπόν να επαληθευθούν η από Ανοίξεως προφητείες τους για ένα θερμότατο καλοκαίρι με καύσωνες θανάτου!



Λέγε-λέγε, χωρίς αστεία, φαίνεται πως αυτή τη φορά θα το υποστούμε, καθώς οι ειδήμονες  υπολογίζουν, πως από αύριο-μεθαύριο θα ξεκινήσουμε να ζεματιζόμαστε και Παρασκευή και Σάββατο, -κατά τις αυτών προβλέψεις-, θα φτάσουμε στο «πικ» κι αλίμονό του όποιος δεν φοβηθεί και αψηφήσει αυτόν τον καύσωνα.



Σημειωτέον δε, ότι ακόμη δεν θάχουν προλάβει να διορισθούν στο ΕΣΥ ως πληρώματα του ΕΚΑΒ, και η διακομιδή των βαρέως καυσωνοπλήκτων, θα είναι συν τοις άλλοις και κάπως προβληματική.

Προσθέστε τώρα και την άλλη πρόβλεψη, ότι από Κυριακή πνέουν κάποιοι ζωηροί άνεμοι, επικίνδυνοι για πυρκαγιές, και να δούμε πού θα πρωτοπάνε οι πυροσβέστες.



Εντωμεταξύ, άπαντες οι Έλληνες τρέμουν, ένεκα της τρομολαγνείας, της οποίας διέπονται τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, καλώντας ειδικούς επί ειδικών για να μας πείσουν πως πολλοί από εμάς θα τελευτήσομεν βίον, καθώς μας απειλούν υψηλή θερμοκρασία, υγρασία και άπνοια, μαζί με παιδική ηλικία, γηρατειά, χρόνια προβλήματα υγείας, έλλειψη ΜΕΘ, -παρά τις αυξήσεις τους-, επικείμενες πυρκαγιές, και παρά το γεγονός ότι η Πολιτείας είναι προετοιμασμένη, όπως πάντα, για να αντιμετωπίσει κάθε κίνδυνο.



error: Content is protected !!