Σε πλήρη εγκατάλειψη το  αρχοντικό των Γαλέων Σε πλήρη εγκατάλειψη το  αρχοντικό των Γαλέων
γράφει η Μαλαματένια Μίχα Έχω επανειλλημένα αναφερθεί στην απαξιωτική στάση που δείχνει η νέα ιδιοκτήτρια του κτιρίου – κοσμήματος στο κέντρο του νησιού, απέναντι... Σε πλήρη εγκατάλειψη το  αρχοντικό των Γαλέων

γράφει η Μαλαματένια Μίχα

Έχω επανειλλημένα αναφερθεί στην απαξιωτική στάση που δείχνει η νέα ιδιοκτήτρια του κτιρίου – κοσμήματος στο κέντρο του νησιού, απέναντι ακριβώς από γνωστό καφε – μπαρ.

Και μπορεί όποιοι τουρίστες ερχονται και βγάζουν φωτογραφίες να αναφωνούν “Oh! Wonderful” καθολου wonderful δεν περνάμε εμείς τόσα χρόνια παρά τις συνεχόμενες οχλήσεις στην κυρία που αγόρασε το κτιριο (να το κάνει τι δέν εχω καταλάβει ακόμα).

Η κατάσταση είναι απελπιστική για όσους διαμένουν στα γύρω σπίτια αλλά και μέσα στην Πάροδος Τελαμώνος.

📌Τα ποντίκια σκαρφαλώνουν στα μπαλκόνια των σπιτιών μέσα από τα κλαδιά. Σχίζουν τις σίτες των διαμερισμάτων, όπου οι συγκεκριμένες οικογένειες έχουν μωρά παιδιά και αλωνίζουν ανενόχλητα στα μπαλκόνια τους.

Χτες το μεσημέρι η ένοικος του διαμερίσματος έβαλε τις φωνές κι αγανακτισμένη μου έλεγε « κάντε κάτι». Δεν αντέχουμε άλλο! Οι κατσαρίδες και τα ποντίκια θα μας φάνε!

📌Ο μαντρότοιχος της οικίας είναι ετοιμόρροπος με αποτέλεσμα να διακινδυνεύουμε κάθε λεπτό μην πέσει στο κεφάλι του «τυχερού» που διασχίζει το στενό. Δηλαδή θα πρέπει να υπάρξει καθίζηση; Και αν τραυματιστεί η κάτι χειρότερο συμβεί σε κάποιον τι θα γίνει; Ποιος φέρει την ευθύνη;

📌Εάν κάποιος πετάξει ενα τσιγάρο ο εσωτερικός προαύλιος χώρος είναι γεμάτος ξερόχορτα παρατημένα αντικείμενα που εύκολα πιάνουν φωτιά ειδικά τους θερινούς μήνες. Δεν ξέρω ο Δήμος τι υποχρέωση και τι αρμοδιότητα έχει επάνω σε συγκεκριμένα κτίρια που θεωρούνται διατηρητέα (να γελάς ενώ είναι ετοιμόρροπα) αλλά κάποια στιγμή επειδή στην Ελλάδα ζούμε όπου πολλοί φορείς ανακατεύονται όπως και το Υπουργείο Πολιτισμού που πρέπει να δώσει συγκεκριμένες άδειες, μεριμνήστε!!

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ!!! ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

error: Content is protected !!