ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Καύσων, λοιπόν και σύμφωνα με την νέα τρέλα ονοματοδοσίας, για να μην ξεχνάμε τα παθήματά μας, επ’ ονόματι «Κλέων», συμπίπτουσα... ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΖΕΣΤΗ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Καύσων, λοιπόν και σύμφωνα με την νέα τρέλα ονοματοδοσίας, για να μην ξεχνάμε τα παθήματά μας, επ’ ονόματι «Κλέων», συμπίπτουσα δε και με την παγκόσμια πραγματικότητα.

Η κακιά Ρωσία, και πάλι στο στόχαστρο, , καθώς εργοστάσια πολεμικών εφοδίων και αρ μάτων θα λειτουργήσουν στην Ουκρανία, με χρηματοδότηση της Δύσης, για να βάλουν μυαλό τα παλιόπαιδα, ενώ η Τουρκία επέτρεψε στο ΝΑΤΟ, να  συμπεριλάβει στους κόλπους του και την Σουηδία, κάτι που αντεύχονται οι ΗΠΑ, φοβούμενες μία παγκόσμια σύρραξη, αρκετά γερή, όπως την εννοεί ο κύριος Πούτιν.



Εντωμεταξύ, η ελληνική κυβέρνηση, αποφαίνεται πως δεν χρειάζεται όξυνση στις σχέσεις μας με την Τουρκία, καθότι πολιτισμένοι είμαστε αμφότεροι, και μπορούμε να τα βρούμε με χαμ γελο.



Μάλιστα, -και πριν κλείσει η Βουλή για να ξεκουραστούν λίγο και οι τριακόσιοι μας-, άρχισαν να υλοποιούνται οι προεκλογικές υποσχέσεις της Κυβέρνησης, με αυξήσεις σε μισθούς εργαζομένων, παροχές βοηθημάτων, ειδικές χρηματικές βοήθειες σε νέους που ενηλικιώνονται, -χωρίς να απαιτούνται εμβόλια-, παρατάσεις εκτάκτων επιδομάτων, και μόνον οι συνταξιούχοι δεν απολαμβάνουν ευνοών, αλλά και τι να τις κάνουν, αφού ούτως ή άλλως βαίνουν την τελευτήν του βίου τους. Παρά ταύτα, η ΑΔΕΔΥ θύμωσε με τις αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις και απειλεί κλιμάκωση αγώνων.



Μας καίει ο καύσων, μας καίει ο πληθωρισμός, μας καίει η φτώχεια, θα καούν στρέμματα στρεμμάτων και πάλι, -ως εξ’  απαραιτήτου συνηθείας-, αλλά εμείς εκεί, με πείσμα για ζωή, και δεν το βάζουμε κάτω.



Λένε δε, ότι πολλά κρατικά Ιδρύματα, όπως Νοσοκομεία, Δικαστήρια και άλλα, δεν διαθέτουν κλιματισμό και έτσι εργάζονται το πρωΐ και κλείνουν μετά το μεσημέρι.

Καύσων είναι, -θα περάσει!

error: Content is protected !!