ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ; ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ;
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Ξεπεράσαμε, ως φαίνεται, τα όρια του αφύσικου και του ευτράπελου. Ή έστω, έτσι το βλέπουμε κάποιοι, οι οποίοι φυσικά κανένα... ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ;

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Ξεπεράσαμε, ως φαίνεται, τα όρια του αφύσικου και του ευτράπελου. Ή έστω, έτσι το βλέπουμε κάποιοι, οι οποίοι φυσικά κανένα λόγο δεν έχουμε στα όσα τεκταίνονται γύρω μας, καθώς έχουμε δώσει απόλυτη εξουσία και ανάληψη πρωτοβουλιών στους επαΐοντες, τους οποίος δια της ψήφου μας εμπιστευόμαστε και εξουσιοδοτούμε να σκέπτονται, να αποφασίζουν και να πράττουν δια το καλό μας.



Για παράδειγμα, μέρες καυτές που περάσαμε και ο καύσωνας μας σμπαράλιασε και ζητούσαμε μία διέξοδο ανάσας, και ενώ η ζέστη, -κατά μετρήσεις-, έφτανε τους 68 βαθμούς Κελσίου στα μαρμάρινα σκαλοπάτια της Ακρόπολης και τους 106 στις λαμαρίνες των «μηχανακίων» η Πολιτική Προστασία, έκρινε σωστό να «κλείσει» τα ελάχιστα πάρκα της πρωτεύουσας, μην τύχει και κάποιοι απρόσεκτοι, ή επιτήδειο, βάλουν φωτιά στα δέντρα.



Την επομένη (εχθές) ήρθη το λουκέτο, καθώς οι άνεμοι έπνεαν στα 6 μποφόρ, επικίνδυνοι για αναφλέξεις δασών, πάλι κατά την άποψη της Πολιτικής Προστασίας.



Προκειμένου πάλι, να μην υπάρχουν θερμοπληξίες, οι αρχαιολογικοί χώροι, έμεναν κλειστοί από 12 το μεσημέρι, έως 5 το απόγευμα, κατά το ζενίθ του καύσωνα, όταν δε (εχθές) έπεσε η θερμοκρασία, δόθηκε εντολή να κλείνουν μισή ώρα νωρίτερα.

Μήπως η πολλή ζέστη, επηρέασε τον εγκέφαλό μου, και κάτι δεν κατάλαβα σωστά;



error: Content is protected !!