ΟΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΟΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη «Λέει αλήθεια η γυναίκα», είπε στον τηλερεπόρτερ, ο γείτονας του σπιτιού της στο Λουτράκι. Η γυναίκα αυτή, έχασε το σπίτι... ΟΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

«Λέει αλήθεια η γυναίκα», είπε στον τηλερεπόρτερ, ο γείτονας του σπιτιού της στο Λουτράκι. Η γυναίκα αυτή, έχασε το σπίτι της και μιλώντας, εχθές το πρωΐ στον «ΣΚΑΪ», η κυρία Αλεξάνδρα, εξέβαλε την κραυγή της απελπισίας, εκ μέρους εκατοντάδων ομοιοπαθών της.



Αμειβόμενη με την κατώτερη σύνταξη, από ένα Κράτος, το οποίο υπηρέτησε πιστά, με νόμιμο κτίσμα και θύμα της καταστροφικής πυρκαγιάς, βλέπει σήμερα το σπίτι της παρανάλωμα του πυρός, και με φιλοξενία μίας νύχτας σε Ξενοδοχείο, μερίμνη του Κράτους, βρίσκεται στην κυριολεξία στους δρόμους, όπως εκατοντάδες άλλοι ομοιοπαθείς.



Κραυγάζουν με δάκρυα στα μάτια και «κάρβουνο» την καρδιά, όλοι οι πυρόπληκτοι, όλοι αυτοί οι νόμιμοι και παράνομοι, -αφού τους επέτρεψε με διάφορες ρυθμίσεις το Κράτος- να χτίσουν και να στεγάσουν τις ζωές τους, -και είναι πολύτιμη.

Ωστόσο, ο Πρωθυπουργός επανέλαβε εχθές πως «προτεραιότητα έχει η ζωή



Ακόμη δε, υποσχέθηκε και άμεση βοήθεια στους πληγέντες, όπως άλλωστε και τις προηγούμενες φορές, όπως άλλωστε και κάθε προηγούμενη Κυβέρνηση το έκανε.

Ακόμη, υποσχέθηκε και νέους σχεδιασμούς αντιπυρικής προστασίας.



Οι τραγικές κραυγές-κραυγές, αλλά και εκ των υποσχέσεων, οι ελπίδες-ελπίδες.

error: Content is protected !!