Βάσω Μπόγρη: Η Σαλαμίνα μας χρειάζεται σημαντικές και θαρραλέες αποφάσεις που θα αλλάξουν το μέλλον της! Βάσω Μπόγρη: Η Σαλαμίνα μας χρειάζεται σημαντικές και θαρραλέες αποφάσεις που θα αλλάξουν το μέλλον της!
Στις 8 Οκτωβρίου ζητώ την εντολή σας για να κάνουμε πράξη πολλά και σημαντικά για την Σαλαμίνα μας. ΜΑΖΙ θα καταφέρουμε όλα όσα ΠΡΕΠΕΙ... Βάσω Μπόγρη: Η Σαλαμίνα μας χρειάζεται σημαντικές και θαρραλέες αποφάσεις που θα αλλάξουν το μέλλον της!

Στις 8 Οκτωβρίου ζητώ την εντολή σας για να κάνουμε πράξη πολλά και σημαντικά για την Σαλαμίνα μας. ΜΑΖΙ θα καταφέρουμε όλα όσα ΠΡΕΠΕΙ με σκοπό να βελτιώσουμε την καθημερινότητα μας! Δεσμεύομαι να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να αξιοποιηθούν και να καλλιεργηθούν οι δυνατότητες των ΝΕΩΝ του ΤΟΠΟΥ μας. ΣΤΟΧΟΣ να επιλέξουν τα παιδιά μας την παραμονή τους ΕΔΩ!

Βρίσκομαι και θα συνεχίσω να το κάνω, ΔΙΠΛΑ σε κάθε ΓΥΝΑΙΚΑ. Είμαι μια από εσάς! Δεσμεύομαι πως η νέα δημοτική αρχή θα στηρίξει έμπρακτα κάθε ΓΥΝΑΙΚΑ της νήσου βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής της!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ! Αυτή είναι η λέξη κλειδί! Με αυτή την λέξη υπόσχομαι να πορευτούμε.

Για τα ΣΧΟΛΕΙΑ που φοιτούν τα ΠΑΙΔΙΑ μας! Δεσμεύομαι για ουσιαστική ανάπλαση των σχολικών δομών και αφαίρεση των containers μέσα στα οποία γίνεται μάθημα!

Για να γλιτώσουμε επιτέλους από τα βουνά των ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ!

Για να γίνει το νησί μας πόλος έλξης για τους ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ! Μπορούμε να φέρουμε την ανάπτυξη και να αυξήσουμε ραγδαία τις θέσεις εργασίας. Να βοηθήσουμε ουσιαστικά την επιχειρηματικότητα.

Για τους ηλικιωμένους και τα ΑμεΑ. Πρέπει και θα φροντίσουμε να έρθουν καλύτερες μέρες για όλους!

Για να βρεθεί επιτέλους μια οριστική λύση στο θέμα των αδέσποτων ζώων! Με δομές κατάλληλες για την φιλοξενία τους. Με προηγμένα συστήματα διαχείρισης και δημοτικές πρωτοβουλίες που στόχο θα έχουν να βοηθήσουν όσους θέλουν να υιοθετήσουν ένα ζωάκι. Για να μπορέσουμε μαζί με τους πολίτες να κάνουμε πράξη κάθε ενέργεια που θα βοηθήσει το περιβάλλον… την γη μας. Είναι η γη που θα παραδώσουμε στις επόμενες γενιές.

Είμαστε εδώ! Δίπλα σας! Αγωνιζόμαστε για εσάς! Δεν θα σας κρύψουμε τίποτα!

Η Σαλαμίνα μας χρειάζεται σημαντικές και θαρραλέες αποφάσεις που θα αλλάξουν το μέλλον της!

Με τη βοήθεια σας μπορούμε να τα καταφέρουμε!Αλλάζουμε Πραγματικά! Πάμε Μπροστά! Δυνατά! Με Όραμα για τον τόπο ΟΛΩΝ μας!

Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη

Τέως Αντιπεριφερειάρχης Νήσων

Υποψήφια Δήμαρχος Σαλαμίνας #vote_vaso#salaminamas#δημοτικεςεκλογες2023#σαλαμινα

Δείτε το βίντεο:

error: Content is protected !!