Έδωσε τα χέρια με Ιωακειμίδη ο Αλέξανδρος Κριτσίκης Έδωσε τα χέρια με Ιωακειμίδη ο Αλέξανδρος Κριτσίκης
Δυναμικά, αποτελεσματικά, ανεξάρτητα, πολιτικά αυτονομα, δίνω τα χέρια αυτή τη φορά με έναν επιτυχημένο δήμαρχο τον Γιώργο Ιωακειμίδη. Αποδέχτηκα την τιμητική του πρόσκληση να... Έδωσε τα χέρια με Ιωακειμίδη ο Αλέξανδρος Κριτσίκης

Δυναμικά, αποτελεσματικά, ανεξάρτητα, πολιτικά αυτονομα, δίνω τα χέρια αυτή τη φορά με έναν επιτυχημένο δήμαρχο τον Γιώργο Ιωακειμίδη. Αποδέχτηκα την τιμητική του πρόσκληση να είμαι υποψήφιος στην περιφερειακη ενότητα νήσων της περιφέρειας Αττικής και με τον συνδυασμό του “Αττικός κύκλος συνεργασίας και εμπιστοσύνης”, διότι αφενός ζω και δραστηριοποιούμαι στην συγκεκριμένη περιφέρεια γνωρίζω τα προβλήματα της και θέλω να συμβάλλω στην αποτελεσματική αντιμετώπιση τους στο βαθμό που μου αναλογεί.

Γιατί με τον Γιώργο Ιωακειμίδη;

Γιατί είναι αναμφισβήτητα ένας επιτυχημένος δήμαρχος και έχει αποδείξει πως έχει όραμα στην τοπικη αυτοδιοίκηση.

Γιατί για μένα η τοπική αυτοδιοίκηση οφείλει και πρέπει να είναι ακομμάτιστη. Γιατί για μένα η κουλτούρα της κομματικοποίησης της τοπικής αυτοδιοίκησης πρέπει να ξεπεραστεί.

Γιατί για μένα κριτήριο για την επιλογή των αυτοδιοικητικων ειναι τα πρόσωπα, οι γνώσεις τους, η επαγγελματικη τους πορεία και φυσικά η διάθεση για προσφορά στον τόπο τους.

Γιατί η συναίνεση, η αναπτυξιακή προοπτική και οι ευρύτερες δυνατές συμμαχίες από όλους τους πολιτικούς χώρους είναι το ζητούμενο της τοπικής αυτοδιοίκησης, όπως άλλωστε έχει αποδείξει έμπρακτα ο νυν υποψήφιος περιφερειάρχης.

Για όλους αυτούς τους λόγους ζητώ να στηρίξετε την υποψηφιότητα μου και σας καλώ όλους σε συστράτευση μαζί μας για την περιφέρεια που μας αξίζει…

Αλέξανδρος Κριτσίκης

Δικηγορος ΔΝ

Μεταδιδακτορικος ερευνητης

error: Content is protected !!