ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ … «ΠΡΕΖΟΝΙΑ» ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ … «ΠΡΕΖΟΝΙΑ»
του Ντίνου Κουμπάτη   Έγινε και αυτό!  Ζήλωσαν τις χαρές των ανθρώπων και τα ψάρια, και βάλθηκα να μας μιμηθούνε.                 Ύστερα από έρευνες και... ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ … «ΠΡΕΖΟΝΙΑ»

του Ντίνου Κουμπάτη

  Έγινε και αυτό!  Ζήλωσαν τις χαρές των ανθρώπων και τα ψάρια, και βάλθηκα να μας μιμηθούνε.

                Ύστερα από έρευνες και διαπιστώσεις, οι οποίες έγιναν από το Πανεπιστήμιο της Φλώριδας, αποκαλύφθηκε ότι οι καρχαρίες, έχουν αρχίσει σιγά-σιγά, όχι μόνο να χρησιμοποιούν ναρκωτικές ουσίες, αλλά και να εθίζονται σε αυτές.

                Πάντως και εδώ το έναυσμα έδωσαν οι άνθρωποι, αφού όταν τους καταδιώκουν οι ακτοφύλακες,  οι λαθρέμποροι πετούν από τα πλοία τους τα πακέτα με τα ναρκωτικά, τα οποία κουβαλούν στα αμπάρια των πλωτών τους.

                Τα δέματα πάνε κατευθείαν στον πάτο της θάλασσα, οι καρχαρίες γεμάτοι περιέργεια για τα ουρανοκατέβατα «πεσκέσι», μαζεύονται γύρω τους να τα επεξεργασθούν, ξεθαρρεύουν, τα καταπίνουν κι από εκεί και πέρα ξεκινούν οι θεότρελες «κούρσες» τους κι όποιον πάρει ο  Χάρος!

Προσοχή λοιπόν, από τούδε και εις το εξής, όχι μόνο στους μόνο «καρχαρίες», οι οποίοι ούτως ή άλλως σε κατασπαράζουν αλλά και στους μαστουρωμένους καρχαρίες.

Καλό δε, θα είναι και να αποφεύγεται το κρέας καρχαρία ως έδεσμα, όσο «γκουρμέ» και αν θεωρείται και πολλοί αρέσκονται σε αυτό.

Γιατί, έτσι και έχει διαποτιστεί αυτό το κρέας από ναρκωτικά, σας βλέπω και εσείς να εθίζεστε με τον καιρό και την συχνή κατανάλωση.

error: Content is protected !!