ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΤο Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας  καταδικάζει την απόφαση της εταιρίας «ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ» να διακόψει τη... ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας  καταδικάζει την απόφαση της εταιρίας «ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ» να διακόψει τη σύμβαση εργασίας 33 ενοικιαζόμενων-ομήρων εργαζομένων με πρόφαση τη λήξη της συνεργασίας με συγκεκριμένες εταιρείες ενοικίασης ανθρώπινου δυναμικού. Χωρίς καμία ουσιαστική δικαιολογία πετιούνται στο δρόμο εργαζόμενοι με υπερδεκαετή προϋπηρεσία, μεταξύ των οποίων και άτομα με ειδικές ανάγκες, καθώς και άνθρωποι λίγο πριν τη συνταξιοδότησή τους.

Καλούμε τη Διοίκηση της εταιρείας να ανακαλέσει άμεσα αυτή την απαράδεκτη και παντελώς αδικαιολόγητη απόφαση που καταδικάζει δεκάδες εξειδικευμένους και παραγωγικούς εργαζόμενους σε μακροχρόνια ανεργία.

Αυτονόητη δε θεωρείται από εμάς η ουσιαστική παρέμβαση της πολιτείας και του αρμόδιου Υπουργείου Εργασίας, σε ένα ζήτημα με συλλογικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά.

Το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας εκφράζει την συμπαράσταση του στους εργαζόμενους  και συμπορεύεται στον αγώνα τους.                                             

ΤΟ Δ.Σ 

error: Content is protected !!