ΤΗΝ ΧΑΝΤΑΚΩΣΕ ΤΟ «ΤΑΤΟΥ» ΤΗΝ ΧΑΝΤΑΚΩΣΕ ΤΟ «ΤΑΤΟΥ»
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Σήμερα, όπου κάθε σεβόμενος νέος έως και μεσηλικας τον εαυτό του, κατατσιμπάει το δέρμα του και γεμίζει όλο το κορμί... ΤΗΝ ΧΑΝΤΑΚΩΣΕ ΤΟ «ΤΑΤΟΥ»

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Σήμερα, όπου κάθε σεβόμενος νέος έως και μεσηλικας τον εαυτό του, κατατσιμπάει το δέρμα του και γεμίζει όλο το κορμί του με αυτά τα δηλητηριώδη «τατουάζ», προκειμένου «να φανεί», να εντυπωσιάσει, και που οι άλλοι τον θαυμάζουν για τις καλλιγραφές του δέρματός του, ο κανόνας φαίνεται να βρήκε την εξαίρεσή του.



Μία γυναίκα από την Ουαλία δεν μπορεί να βρει δουλειά λόγω των πολλών τατουάζ που έχει στο σώμα της.
Η Melissa Sloan στο παρελθόν καθάριζε τουαλέτες, αλλά όταν άρχισε να καλύπτει το πρόσωπο και το σώμα της με τατουάζ, τα πράγματα δυσκόλεψαν γι αυτήν στον εργασιακό τομέα.



«Δεν μπορώ να βρω δουλειά», είπε απογοητευμένη η 46χρονη γυναίκα στην εφημερίδα «Daily Star». «Έκανα αίτηση για να καθαρίζω τουαλέτες αλλά με απέρριψαν λόγω των τατουάζ που έχω. Μου είπαν ότι δεν πρόκειται να έχω δουλειά ποτέ. Αν κάποιος μου πρόσφερε μια θέση, θα δεχόμουν αμέσως», πρόσθεσε.



Καλό κι αυτό. Αυτή τους πείραξε, την στιγμή που τουλάχιστον η πλειψηφία των νέων και μεσηλίκων των καιρών μας, έχουν μετατρέψει σε τοίχους «γκράφιτι» ολόκληρα τα σώματά τους.

Όλοι οι άλλοι βρίσκουν δουλειές, κι εκείνη μόνο απορρίπτεται.



error: Content is protected !!