ΤΗΝ ΕΘΑΨΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΤΗΝ ΕΘΑΨΕ ΖΩΝΤΑΝΗ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Στο δικαστήριο της Νότιας Αυστραλίας αναβίωσε πριν λίγες εβδομάδες η ειδεχθής δολοφονία μιας 21χρονης από έναν 22χρονο, που την έθαψε ζωντανή επειδή τον απέρριψε.... ΤΗΝ ΕΘΑΨΕ ΖΩΝΤΑΝΗ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Στο δικαστήριο της Νότιας Αυστραλίας αναβίωσε πριν λίγες εβδομάδες η ειδεχθής δολοφονία μιας 21χρονης από έναν 22χρονο, που την έθαψε ζωντανή επειδή τον απέρριψε.



Ο 22χρονος Tarikjot Singh από την Αδελαΐδα ομολόγησε την ενοχή του για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας νοσηλευτικής Jasmeen Kaur.

Στην ακροαματική διαδικασία για την ποινή του, στο ανώτατο δικαστήριο της Νότιας Αυστραλίας, η εισαγγελέας Carman Matteo υπογράμμισε πως ο 22χρονος σκότωσε τη νεαρή ως πράξη εκδίκησης αφού την απέρριψε. Μάλιστα όπως τόνισε, ο δράστης είχε σχεδιάσει τη δολοφονία προτού την απαγάγει από τη δουλειά της, τον Μάρτιο του 2021.



Το πτώμα της 21χρονης είχε τοποθετηθεί σε ρηχό τάφο, σε απόσταση 400 χιλιομέτρων από εκεί που την είδαν για τελευταία φορά ζωντανή. Τα χέρια της και τα πόδια της ήταν δεμένα με καλώδιο και ταινία, ενώ διαπιστώθηκε ότι είχε εισπνεύσει και καταπιεί χώμα, σύμφωνα με την εφημερίδα  «Guardian».

Ο δράστης επρόκειτο να δικαστεί φέτος, αλλά δήλωσε ένοχος κατά την απολογία του τον Φεβρουάριο. Αντιμετωπίζει υποχρεωτική ποινή ισόβιας κάθειρξης με το δικαστήριο να επιβάλλει περίοδο μη αναστολής τον επόμενο μήνα.



Δυστυχώς, δεν είναι η μόνη περίπτωση. Σε όλον τον κόσμο και κατά τους καιρούς μας, αυτά συμβαίνουν και μάλιστα επαυξανόμενα κατά γεωμετρική πρόοδο.

Φυσικά και στην Ελλάδα, η οποία ποτέ και για τίποτε δεν μένει πίσω, η τάση αυτή έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις. Πάντως εκτός από το Αστυνομικό Δελτίο, κανείς άλλος δεν φαίνεται να σκέπτεται κάποιον τρόπο πάταξης.



error: Content is protected !!