Αποχώρησε ο Θρασύβουλος Μπάγιος απο επικεφαλής του “Βήμα στους πολίτες” Αποχώρησε ο Θρασύβουλος Μπάγιος απο επικεφαλής του “Βήμα στους πολίτες”
Με ανακοίνωσή του ο Θρασύβουλος Μπάγιος αποχώρησε από επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού “Βήμα στους πολίτες” Η πλήρης ανακοίνωση είναι ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Συμπολίτες και συμπολίτισσες, Το... Αποχώρησε ο Θρασύβουλος Μπάγιος απο επικεφαλής του “Βήμα στους πολίτες”

Με ανακοίνωσή του ο Θρασύβουλος Μπάγιος αποχώρησε από επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού “Βήμα στους πολίτες” Η πλήρης ανακοίνωση είναι

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συμπολίτες και συμπολίτισσες,

Το Βήμα στους Πολίτες στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές κατόρθωσε να συγκεντρώσει ένα ποσοστό ψήφων της τάξεως του 3,75% του συνόλου και να εκπροσωπηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο με τον επικεφαλής του συνδυασμού κο Μπάγιο Θρασύβουλο.

Τα 4 αυτά χρόνια προσπάθησε να αναδείξει τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας και μέσα από προτάσεις, διαμαρτυρίες, ψηφίσματα, να προτείνει λύσεις που άλλες έγιναν αποδεκτές και άλλες όχι.

Η παρουσία του Βήματος των Πολιτών στα δημοτικά συμβούλια μέχρι σήμερα κατά γενική ομολογία ήταν αξιοπρεπέστατη, διεκδικητική, με ρεαλιστικές προτάσεις και απέσπασε τον θαυμασμό και τη θετική εικόνα για τις προσπάθειές του.

Ενημερώνω όλα τα μέλη του συνδυασμού και όλους τους πρώην υποψήφιους με τον συνδυασμό Βήμα στους Πολίτες ότι αποχωρώ από τη θέση του επικεφαλής του συνδυασμού.

                                                                             Με εκτίμηση

                                                                             Μπάγιος Θρασύβουλος

error: Content is protected !!