ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΑΝΤΡΕΑ ΑΡΤΕΜΗ ΜΕ ΠΟΙΗΣΗ ΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΜΠΑΤΗ ΣΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΣΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΑΝΤΡΕΑ ΑΡΤΕΜΗ ΜΕ ΠΟΙΗΣΗ ΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΜΠΑΤΗ ΣΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΣΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ
Γράφει η Λίλυ Νούραη Σε ένα μαγευτικό περιβάλλον, όπου η σελήνη καθρεφτιζόταν στα ήρεμα νερά της θάλασσα των Σεληνίων, ένα πλήθος τραγουδιστών και ηθοποιών... ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΑΝΤΡΕΑ ΑΡΤΕΜΗ ΜΕ ΠΟΙΗΣΗ ΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΜΠΑΤΗ ΣΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ ΘΕΑΤΡΑΚΙ ΣΤΑ ΣΕΛΗΝΙΑ

Γράφει η Λίλυ Νούραη

Σε ένα μαγευτικό περιβάλλον, όπου η σελήνη καθρεφτιζόταν στα ήρεμα νερά της θάλασσα των Σεληνίων, ένα πλήθος τραγουδιστών και ηθοποιών έδωσαν τον καλύτερο εαυατό τους, τραγούδησαν με πάθος τραγούδια της Αγάπης και απήγγειλαν ποιήματα του Έρωτα.

Από την ελληνική Κύπρο, ο διεθνούς φήμης μουσικοσυνθέτης Αντρέας Αρτέμης, έφτασε για μία ακόμη φορά στο νησί της Σαλαμίνας, φέρνοντας στις αποσκευές του είκοσι έξη μουσικές συνθέσεις του επάνω σε στίχους του Ντίνου Κουμπάτη.

Δίπλα του, οι κύπριοι τραγουδιστές Τζάκελιν Άννα Κρίκιτ, Νόρα Οικονόμου, Ελένη Ευσταθίου, Άννα Ιορδάνους και ο Χρυσοβαλάντης Ανδρέου, που συνάντησαν τις δικές μας Μαρία Μπεγνή και Χαρά Κολλιού, για να απογειώσουν τους θεατές της βραδιάς με τις υπέροχες φωνές τους.

Μέσα στην ομάδα και οι δημοσιογράφοι Κική Περικλέους του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων,  η Κική Περικλέους με την Λένια Τσαδιώτου, οι οποίες παρουσίασαν τα τρία μέρη του όλου προγράμματος.

Τους περίμεναν με αγάπη, οι δικοί μας ηθοποιοί από «Το Θέατρο της Κούλουρης» Άννα Χατζημιχάλη, Χαρά Κολλιού, Μίτση Χριστοδούλου, και οι Βασίλης Βασιλείου και Χρήστος Νικητέας, δίπλα στον Παντελή Γαρείο.

Μία μεγαλοπρεπής απλότητα επένδυσε τη διαδρομή της παράστασης, η οποία χαρακτηρίστηκε από ποιότητα μουσικής σύνθεσης, ποίησης, μουσικής και ποιητικής απόδοσης, στην αχλύ ενός λεπτεπίλεπτου φωτισμού χρωμάτων, ο οποίος διακριτικά έντυσε τη σκηνή, ανέδειξε τα εξαίρετα ενδύματα των Κυριών και δημιούργησε μία μυσταγωγική ατμόσφαιρα, η οποία επέδρασε σε όλο το χώρο του Θεάτρου.

Για την παράσταση, με ενθουσιασμό ανάμεικτο με συγκίνηση, οι θεατές εξέφρασαν τις καλύτερες κριτικές τους, συγκρίνοντας μάλιστα το όλο δρώμενο με παραστάσεις εφάμιλλες μεγάλων μουσικών Φεστιβάλ.

Παρευρισκόμενη και η πρώην Αντιπεριφερειάρχης Νήσων και υποψήφια Δήμαρχος Σαλαμίνας, κυρία Βάσω Θεοδωρακοπούλου – Μπόγρη, εξεφράσθη δημοσίως στο τέλος της παράστασης με τα καλύτερα λόγια και γενικότερα, οι θεατές καταχειροκρότησαν τους συντελεστές, φωνάζοντας “πολλά μπράβο σας!”.

Η παραγωγή ήταν του Πολιτιστικού Κυττάρου Σαλαμίνας και υπό την αιγίδα τού Ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων και της International Action Art.

Τους φωτισμούς και τους ήχους επιμελήθηκαν η εταιρεία «Ήχoς και Φως» και κύριος σπόνσορας της παράστασης ήταν ο Εμπορικός Σύλλογος Σαλαμίνας, ενώ αμέριστη υπήρξε και η αρωγή του δημοτικού συνδυασμού της κυρίας Βάσως Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη.  

error: Content is protected !!