ΣΚΟΤΩΣΑΝ “ΕΝ ΨΥΧΡΩ” ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΚΟΤΩΣΑΝ “ΕΝ ΨΥΧΡΩ” ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ
ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ “ΕΝ ΨΥΧΡΩ” ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Σαλαμίνας καταδικάζει την “εν ψυχρώ” δολοφονία που συντελέστηκε χθες το βράδυ... ΣΚΟΤΩΣΑΝ “ΕΝ ΨΥΧΡΩ” ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ

ΕΡΓΑΤΟΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΚΟΤΩΣΑΝ “ΕΝ ΨΥΧΡΩ” ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Σαλαμίνας καταδικάζει την “εν ψυχρώ” δολοφονία που συντελέστηκε χθες το βράδυ στο λιμάνι του Πειραιά με θύμα τον 36χρονο Αντώνη Καρυώτη και θύτες ορισμένα μέλη του πληρώματος του Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου “BLUE HORIZON”  της  ναυτιλιακής εταιρείας BLUE STAR FERRIES. 

Ο Αντώνης είμαστε όλοι εμείς που καθημερινά επιβιβαζόμαστε στα πλοία ταξιδεύοντας είτε για δουλειά είτε για διακοπές και που ο “υπέρμετρος ζήλος” κάποιων εργαζόμενων ή, για να το θέσουμε καλύτερα, τα κτηνώδη ένστικτα τους γιατί μόνο κτήνη θα μπορούσαν να παρακολουθούν ατάραχοι έναν άνθρωπο να πνίγεται από δική τους υπαιτιότητα και να μην κάνουν την παραμικρή προσπάθεια να τον βοηθήσουν, μας καθιστούν υποψήφια θύματα. 

Τα ερωτήματα που τίθενται αμείλικτα……θα δοθούν άραγε πειστικές απαντήσεις? 

Η ελληνική ναυτιλία και οι Έλληνες ναυτικοί ανά τους αιώνες έχουν δώσει μαθήματα ήθους, ικανότητας και αξιοπρέπειας. 

Το τραγικό αυτό γεγονός δεν πρέπει να χαρακτηρίσει  το σύνολο των εργαζομένων στην Ναυτιλία όλων των ειδικοτήτων που πολλές φορές δίνουν και την ζωή τους ακόμη παλεύοντας με τα κύματα. 

Το απάνθρωπο αυτό γεγονός χαρακτηρίζει μόνο τα ανθρωπόμορφα τέρατα που συμμετείχαν σε αυτό και στους οποίους πρέπει να επιβληθούν οι βαρύτατες των ποινών. 

Στην οικογένεια και τους συγγενείς του άτυχου Αντώνη εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια.  

error: Content is protected !!