ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΜΑΣ ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΜΑΣ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Άμεσα στο πλάϊ των πληγέντων στην Θεσσαλία, καθώς η Κυβέρνηση ξεκινά, όσο μπορεί αμεσότερα, κάποιες οικονομικές ελαφρύνσεις και επιχορηγήσεις, και... ΞΑΝΑΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΡΥΘΜΟ ΜΑΣ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Άμεσα στο πλάϊ των πληγέντων στην Θεσσαλία, καθώς η Κυβέρνηση ξεκινά, όσο μπορεί αμεσότερα, κάποιες οικονομικές ελαφρύνσεις και επιχορηγήσεις, και παράλληλα υπόσχεται κάθε βελτίωση των πάντων, κάτι το οποίο δεν είχε προνοήσει, -καλύτερα είχε χρηματοδοτήσει, αλλά έμενε σε εκκρεμότητα-, όπως άλλωστε τόσα και τόσα στην Ελλάδα.



Στον Έβρο, ο Πρωθυπουργός διεπίστωσε ότι οι ζημιές δεν είναι και τόσο σημαντικές, καθώς και για την Θεσσαλία είχε πει πως επρόκειτο για ένα συμβάν, λίγο έντονο.



Άλλωστε, όλα προχωρούν τώρα ομαλά, εκτός κάποιων γαστρεντερίτιδων, ενώ συλλαμβάνονται όσοι επιχειρούν πλιάτσικο, έχουν απεγκλωβιστεί κάπου 500.000 κάτοικοι, έχουν πνιγεί 15, κάποιοι αγνοούνται, αλλά και από την άλλη άνοιξε η πλατφόρμα για την έκτακτη οικονομική ενίσχυση των πληγέντων, οι οποίοι έχουν μείνει χωρίς σπίτια και χωρίς χωράφια, και  ένα χρόνο μετά η ΕΕ θα παραχωρήσει και αυτή έκτακτο βοήθημα, και όλα θα βρουν και πάλι τον ρυθμό τους.



Εντωμεταξύ, ιδιαίτερα ευαίσθητος ο τ. Υπουργός Ναυτιλίας υπέβαλε την παραίτησή του για το επεισόδιο πνιγμού του άτυχου Αντώνη, και αμέσως αντικαταστάθηκε από τον κ. Χρήστο Στυλιανίδη.

Τώρα, όλα επιστρέφουν στα πριν, ακόμη και οι πυρκαγιές, με μία ιδιαιτέρως σοβαρή στο Παγγαίο Όρος των Σερρών.



error: Content is protected !!