Γιατί να ψηφίσεις Λαϊκή Συσπείρωση Γιατί να ψηφίσεις Λαϊκή Συσπείρωση
Στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στην περιφέρεια και στο Δήμο Σαλαμίνας βρίσκονται αυτοί που δεν έλειψαν από κανέναν μικρό ή μεγάλο αγώνα – που... Γιατί να ψηφίσεις Λαϊκή Συσπείρωση

Στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στην περιφέρεια και στο Δήμο Σαλαμίνας βρίσκονται αυτοί που δεν έλειψαν από κανέναν μικρό ή μεγάλο αγώνα – που μπήκαν   μπροστά για να αναδειχθούν όχι μόνο τα προβλήματα του νησιού, αλλά συνολικότερα τα προβλήματα του λαού μας.

Είμαστε εμείς, οι υποψήφιοι σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, που δεν δηλώνουμε αδέσμευτοι, ακομμάτιστοι ή υπερκομματικοί για να ψαρεύουμε στα θολά νερά, αλλά λέμε ξεκάθαρα ότι είμαστε δεσμευμένοι   από   τα λαϊκά συμφέροντα και τις ανάγκες του λαού μας,   από  τα θέλω και τις  προοπτικές των δημοτών μας για μια αξιοπρεπή ζωή.

Δεν είμαστε εδώ για καρέκλες και οφίτσια,  δεν ζητάμε από κανέναν  που συμπορεύεται μαζί μας τίποτε άλλο εκτός από τη θέληση για αγώνα με ανιδιοτέλεια, χωρίς ανταλλάγματα.

Στα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στην περιφέρεια και στο Δήμο Σαλαμίνας   βρίσκονται  άνθρωποι αγωνιστές, πάντα στην πρώτη γραμμή των αγώνων

  • Για καλύτερα μεροκάματα και ασφάλεια στους χώρους δουλειάς, που μετράμε δυστυχώς εργοδοτικά εγκλήματα και στην περιοχή μας, αγωνιστες που παλεύουν ενάντια στις απολύσεις και τις συνδικαλιστικές διώξεις.
  • Ενάντια στη φοροληστεία των λαϊκών νοικοκυριών και των μικρών επαγγελματιών.
  • Άνθρωποι που αγωνίζονται για την προστασία του περιβάλλοντος, για   να   γίνουν τα απαραίτητα έργα ώστε να μην πνιγόμαστε και να μην καιγόμαστε.
  • Για την διάνοιξη και συντήρηση του οδικού δικτύου, για να μην νιώθεις όταν οδηγείς ότι είσαι σε καράβι σε φουρτουνιασμένη θάλασσα.
  • Για συχνές,φτηνές, ασφαλείς θαλάσσιες μεταφορές   από     και   προς το νησί μας.
  • Άνθρωποι που δίνουν όλες τους τις δυνάμεις για να βελτιωθεί η κατάσταση στην υγεία και την παιδεία στην περιοχή μας, για να στελεχωθεί πλήρως το Κέντρο Υγείας προκειμένου να καλύπτει όλες τις ανάγκες των κατοίκων και των επισκεπτών του νησιού,  χειμώνα καλοκαίρι.
  • Για να αντιμετωπιστούν τα μεγάλα κενά στη σχολική στέγη, σε όλες τις βαθμίδες,   με   την  τραγική κατάσταση που επικρατεί  με τα παμπάλαια κτιρια και τα νοικιασμένα καταστήματα για σχολική χρήση.
  • Για να μην γίνονται ο αθλητισμός και ο πολιτισμός λέξεις άγνωστες στους πολλούς, ή να αναγκάζονται σε υπέρογκα έξοδα οι λαϊκές οικογένειες για να καλυφτούν και αυτές οι βασικές ανάγκες.
  • Άνθρωποι που αγωνίζονται ώστε τα φυσικά κάλλη της περιοχής μας να είναι προσβάσιμα σε όλους, ο τουρισμός να αφορά και τους κατοίκους της περιοχής, να μη γινόμαστε   βορά   στις ορέξεις των επιχειρηματιών.
  • Για προστασία και ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων της Σαλαμίνας, με ενίσχυση της έρευνας, ανασκαφής, συντήρησης, φύλαξης, προβολής, για να βγει στην επιφάνεια ο μεγάλος πολιτιστικός πλούτος του νησιού, για να δοθεί στους νέους και τις νέες, η δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με την ιστορία του νησιού.
  • Για ελεύθερη πρόσβαση κατοίκων και επισκεπτών στις παραλίες του νησιού με παροχή δωρεάν υποδομών και κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας. Για δημιουργία ελεύθερων χώρων πρασίνου, αναψυχής και πολιτισμού
  • Για πρόνοια και φροντίδα, ώστε να μην βρίσκουν τοίχο τα αιτήματα των ανθρώπων με αναπηρία, των καρκινοπαθών, άλλων συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη.
  • Άνθρωποι που παλεύουν για να διαμορφωθούν χώροι φιλοξενίας με όλο το απαραίτητο προσωπικό ώστε να στηρίζονται γυναίκες που έχουν υποστεί κακοποιητικές συμπεριφορές.
  • Άνθρωποι που εκφράζουν την αλληλεγγύη τους σε κάθε αδύναμο και κάθε  έναν που έχει ανάγκη χωρίς διαχωρισμό ανάλογα με το χρώμα του  δέρματος, την θρησκεία, την καταγωγή, τον σεξουαλικό προσανατολισμό….

Αυτοί είμαστε στη ”Λαϊκή Συσπείρωση” στο δήμο και την Περιφέρεια, στο ψηφοδέλτιο που  συσπειρώνονται οι δυνάμεις του ΚΚΕ, αλλά και κάθε αγωνιστής, κάθε τίμιος άνθρωπος που θέλει να παλέψει για τα δίκια μας, να συμπορευτεί για τα λαϊκά συμφέροντα.

Για αυτό σας καλούμε  να ενισχύσετε τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής συσπείρωσης, σε Δήμο και Περιφέρεια.  Για να υπάρχει ισχυρή εκπροσώπηση στο Περιφερειακό και το Δημοτικό Συμβούλιο από αγωνιστές περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους που θα διεκδικούν για την περιοχή, θα είναι τα μάτια, τα αυτιά και η φωνή του λαού!

Γιατί ξέρουμε πλέον από την πείρα μας, αυτά τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα, στα ιλουστρασιόν προγράμματα, στις πληρωμένες καταχωρήσεις, στην εικονική πραγματικότητα “των έργων που ολοκληρώνονται” και ό,τι άλλο επιβάλλει το προεκλογικό σόου των δυο άλλων συνδυασμών, στο οποίο επιδίδονται. Ξέρουμε επίσης πολύ καλά ότι μόλις πέσουν τα φώτα των εκλογών, όλα αυτά καταρρέουν σαν χάρτινος πύργος και ο λογαριασμός πληρώνεται από όλους εμάς.

Η νίκη της Λαϊκής Συσπείρωσης θα είναι η μεγάλη νίκη του λαού και της νεολαίας στην πόλη μας. Θα είναι η καταδίκη στην υποχρηματοδότηση των σχολείων – στις σχολικές αίθουσες σε κοντέινερ – στην έλλειψη ελευθέρων χώρων, – στην φοροεπιδρομή στους δημότες – στην υποστελέχωση και υποχρηματοδότηση του Δήμου – στις ελαστικές εργασιακές σχέσεις – στην παράδοση δημοτικών δραστηριοτήτων σε ιδιώτες – στα κλειστά και υποτιμημένα δημοτικά συμβούλια – στην απαξίωση των αιτημάτων των δημοτών – στην έλλειψη έργων υποδομής (όπως αντιπλημμυρικά έργα που έχει ανάγκη το νησι) – στην ανταποδοτικότητα στον αθλητισμό και τον πολιτισμό – στη δουλειά μέχρι τα 74 έτη που φέρνουν πλέον για τους συμβασιούχους μέσα από τους Δήμους.

Καλούμε τους εργαζόμενους να βάλουν προμετωπίδα τις σύγχρονες ανάγκες τους, σε αυτές τις εκλογές να  κάνουν το βήμα, στηρίζοντας  τη Λαϊκή Συσπείρωση!

Όσο πιο δυνατή είναι η Λαϊκή Συσπείρωση, με πιο πολλούς συμβούλους, τόσο πιο δυνατή θα είναι η φωνή των εργαζομένων, των αυτοαπασχολούμενων, της νεολαίας, των συνταξιούχων.Καλούμε το λαό να στηρίξει τη Λαϊκή Συσπείρωση, γιατί  Λαϊκή Συσπείρωση σημαίνει αλλαγή του συσχετισμού υπέρ του λαού. Για να εμποδίζουμε καλύτερα και πιο αποφασιστικά τα αντιλαϊκά μέτρα. Για την ανακούφιση και τη βελτίωση της ζωής των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των ανέργων, των αυτοαπασχολούμενων. Για αυτό και στο δήμο και στην περιφέρεια  ο λαός πρέπει να κρίνει σύμφωνα με τις ανάγκες του και να αποφασίσει να στηρίξει αυτούς που αναδεικνύουν τα προβλήματα και παλεύουν δίπλα του για ένα καλύτερο αυριο.

Στις 8 Οκτώβρη ψηφίζουμε για όλα.

Δυναμώνουμε την εργατική – λαϊκή αντίσταση και αντιπολίτευση!

Για να βγει ο λαός πιο δυνατός!

error: Content is protected !!