ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΜΙΔΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΜΙΔΑ Η ΕΛΛΑΔΑ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη «Είναι καιρός να ξεκινήσει και στην Ελλάδα η δημόσια συζήτηση για υποχρεωτική ασφάλιση όλων των περιουσιών, όλων των σπιτιών και... ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΜΙΔΑ Η ΕΛΛΑΔΑ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

«Είναι καιρός να ξεκινήσει και στην Ελλάδα η δημόσια συζήτηση για υποχρεωτική ασφάλιση όλων των περιουσιών, όλων των σπιτιών και όλων των παραγωγικών εγκαταστάσεων έναντι φυσικών καταστροφών», έφα Πρωθυπουργός στη ΔΕΘ, εχθές το βράδυ.



Ταυτοχρόνως, υποσχέθηκε την συγκρότηση Οργανισμού για την διαχείριση των υδάτων της Θεσσαλίας.  

Ακόμη, υπογράμμισε ότι σκοπός  θα είναι ο κεντρικός σχεδιασμός σημαντικών αντιπλημμυρικών έργων καθώς και μόνιμες λύσεις στον τομέα της άρδευσης. «Κάτι πρέπει να αλλάξει», επεσήμανε.



Όμως, δεν σταμάτησε μόνον εκεί. Έναν πακτωλό υποσχέσεων εξήγγειλε και με την φινέτσα, η οποία τον διακρίνει και με το διεισδυτικό βλέμμα του, φαίνεται να έπεισε τους πάντες πως κατά την επόμενη τετραετία, οι Έλληνες, -ακόμη και οι συνταξιούχοι-, θα τρώμε με χρυσά κουτάλια, όπως υπόσχονταν και παλαιότερα οι πολιτικοί μας.



Συγκεκριμένα, δήλωσε υποσχόμενος πως: «Η επόμενη τετραετία θα είναι περίοδος επένδυσης στο αύριο της χώρας, στη δημιουργία πλούτου». 

Εκτός πυλών, άδικα διαμαρτύρονταν κάποιες ομάδες, θεωρούσες εαυτούς αδικημένους.  

Η συγκίνηση στο ακροατήριο, υπήρξε διάχυτη.



error: Content is protected !!