ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ… ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ…
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Ένα μικρό ατύχημα, μου στέρησε το φως για δύο ημέρες. Δεν ήταν υπόλογη η ΔΕΗ. Αυ τη θα συνεχίσει να... ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ…

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Ένα μικρό ατύχημα, μου στέρησε το φως για δύο ημέρες. Δεν ήταν υπόλογη η ΔΕΗ. Αυ τη θα συνεχίσει να στέλνει και να εισπράττει τους μήνες «ΕΝΑΝΤΙ» και όταν με το καλό κοπιάσει και ο πλήρης λογαριασμός, τότε κλαίνε…



Θα μου πεις πως η Πολιτεία συνεχίζει να με σκέπτεται και πότε λέει πως θα πάψει να με επιδοτεί, άλλοτε πως με «κάτι» θα ενισχύει και αυτή, φτάνει να αντιλαμβάνεται πως το έχω απόλυτη ανάγκη,  και ό,τι νάναι θε να ρθει.

Η απώλεια ηλεκτρικού ρεύματος πάντος για δύο ημέρες, είχε και την απόλυτα καλή πλευρά της, καθώς  δεν είχα δύο δυνατότητες στην διάθεσή μου. Ούτε ‘Ιντερνετ, ούτε και Τηλεόραση-Ραδιόφωνο.  Οπότε και κατάλαβα πόση ευτυχία μπορεί να σου χαρίσει η έλλειψή τους.



Έστω και δύο ημέρες χωρίς ιντερνετικά και ραδιοτηλεοπτικά «νιούς», -«μπρηφ», «μπρέϊκ» και μακράς διαρκείας μετά σαλτσός «φέϊκ»-, και θαρρείς πως έχεις λάβει εισιτήριο για τον Παράδεισο.

«Αποτοξείνωση Ειδήσεων», θα μπορούσε να το αποκαλέσει κάτι τέτοιο η Επιστήμη, αν φυσικά ήθελε ασχοληθεί μετά του θέματος και εν πολλοίς σύγχρονου, αυτού, κοινωνικού προβλήματος.



Επ’ αυτού, δεν θα επιμείνω περεταίρω. Γνωστή και μη αποφευκτέα η κατάσταση, τουλάχιστον για όσους θέλουμε να ενημερωνόμαστε επί των καταστάσεων των γεγονότων, έστω με τους τρόπους αυτούς. Στο τέλος άλλωστε, όλο και κάποια συμπεράσματα βγάζουμε και περιμένουμε επαλήθευση ή όχι.



Αυτό που ήθελα να επιτύχω είναι η διευκρίνηση ότι και εγώ επί δύο ημέρες δεν σας βασάνισα με τα δικά μου θέμα και τις υποκειμενικές μου κρίσεις και τοποθετήσεις, κι αν θέλετε με συγχωρείτε για τον σαδισμό μου να συνεχίζω να το κάνω.

error: Content is protected !!