ΕΛΑ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΕΛΑ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Γυναίκα από τις ΗΠΑ αποκαλύπτει ότι εκτός από τα τρία μωρά της θηλάζει και τον σύζυγό της, κάτι που αποδείχθηκε... ΕΛΑ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Γυναίκα από τις ΗΠΑ αποκαλύπτει ότι εκτός από τα τρία μωρά της θηλάζει και τον σύζυγό της, κάτι που αποδείχθηκε ωφέλιμο για την υγεία του άντρα της, όπως και οι δύο τους υποστηρίζουν.

Πρόκειται για το ζεύγος  Μπέιλι η σύζυγος Ρέιτσελ, τριάντα κλεισμένων Μαΐων,  διατείνεται ότι αυτή η πρωτοτυπία στην πρακτική της, την έφερε συναισθηματικά πιο κοντά με τον  άντρα της, Αλεξάντερ.



Η συνήθεια αυτή, επεξηγεί, ξεκίνησε, το 2017 όταν έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.  Κι επειδή μία συνήθεια δεν κόβεται εύκολα, το επανέλαβε και κατά την περίοδο θηλασμού και των δύο επόμενων.  Και να όπως τα περιγράφει:

«Για πολλούς, είναι ένα θέμα ταμπού, αλλά θέλαμε να το μοιραστούμε γιατί δεν πιστεύουμε ότι είναι κακό και δεν ντρεπόμαστε γι΄αυτό. Όταν, η Άριαν μου, – σήμερα έξι ετών-, θήλαζε, πήγαμε κρουαζιέρα με τον Αλεξάντε. Είχα ξεχάσει το θήλαστρο στο σπίτι και καθώς είχα πολύ γάλα, πονούσα τόσο πολύ και φοβόμουν μήπως πάθω κάποια μόλυνση, οπότε αποφασίσαμε ο άντρας μου να δοκιμάσει να πιει το γάλα για να αποσυμφορήσει το στήθος μου. Διστάζαμε να το αποτολμήσουμε αλλά μόλις το κάναμε, καταλάβαμε ότι όλα ήταν μιά χαρά».



Στην συνέχεια δήλωσε πως η συνήθεια αυτή, εκτός της ανακούφισης προσφέρει και μία αισθησιακή απόλαυση και τους έχει δέσει τόσο πολύ μεταξύ τους, όσο ποτέ πριν.

Η Ρέιτσελ δεν δίστασε να δηλώσει ότι ήταν «μια στιγμιαία ανακούφιση όταν ο σύζυγός τους έπιασε τη θηλή κι άρχισε να πίνει το γάλα της».



«Επιπλέον, η διαδικασία αυτή έχει δημιουργήσει έναν ιδιαίτερο δεσμό μεταξύ μας που δεν θα είχαμε ποτέ αν δεν ξεκινούσαμε τον θηλασμό», πρόσθεσε.

Εκείνος πάλι, -του λοιπού-,  προτιμά το μητρικό από το αγελαδινό γάλα, και αρχής γενομένης, τόσα χρόνια τώρα, δεν τον πιάνει καμιά αρρώστια.



Και η Ρέϊτσελ Μπέϊλι, κατέληξε έτσι: « Μοιάζει αστείο, αλλά η διατροφή μου πλέον, τον επηρεάζει άμεσα. Αν, για παράδειγμα, φάω κάτι πικάντικο, μετά τον θηλασμό του, ο Αλεξάντερ θα έχει πολλά αέρια».

Έκτοτε, οι Επιστήμονες έχουν τον λόγο.

error: Content is protected !!