Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η Κοινωνία Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η Κοινωνία
Όταν μετά από δύο συντριπτικές ήττες επισπεύδεις την εκλογή πρόεδρου, αντί να συζητήσεις την ήττα και να προσφύγεις άμεσα σε Διαρκές Συνέδριο Θέσεων, ε... Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η Κοινωνία

Όταν μετά από δύο συντριπτικές ήττες επισπεύδεις την εκλογή πρόεδρου, αντί να συζητήσεις την ήττα και να προσφύγεις άμεσα σε Διαρκές Συνέδριο Θέσεων, ε τότε δεν κάνεις Πολιτική, παίζεις με την πολιτική και προσκαλείς την α-πολιτική.

Αυτό συνέβη με την ευθύνη των τριών-τεσσάρων πρώτων υποψηφίων προέδρων και των υποστηριχτών τους, που συμπεριφέρθηκαν σα να μην ξέρουν τίποτα για τον φόνο και τράβηξαν προς την ατομική-τασική Δόξα τους.

Καμία συνείδηση δεν επέδειξαν για το μερίδιο της δικής τους ευθύνης για την κατάρρευση του κόμματος, ομοίως και η μεγάλη πλειοψηφία της απερχόμενης ΠΓ και ΚΕ, παρά την τεράστια κρίση. Η Κοινωνία όμως είχε μιλήσει. Είχε ρίξει τη σπάθη της βαριά. Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι η Κοινωνία, όχι η καμαρίλα που αποδοκιμάστηκε με θεαματικά ποσοστά. Τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που υποχρεώθηκαν να προσέλθουν στις κάλπες στα τυφλά, δεν πρέπει να δώσουν λευκή επιταγή σε κανέναν και σε καμία πρόεδρο.

Σήμερα δεν ψηφίζεται ό,τι έχει ο κάθε υποψήφιος και η κάθε υποψήφια στο μυαλό του/της. Γιατί προφανώς οι ατομικές συγκεντρώσεις στα café και τα video δεν είναι πολιτική διαδικασία. Ούτε η μισάωρη ομιλία στο μονοήμερο… Διαρκές Συνέδριο, όπου ομιλητές ήταν μόνον οι υποψήφιοι.Τις Θέσεις του Κόμματος που ηττήθηκαν και αποδοκιμάστηκαν, θα τις ξαναγράψουν τα Μέλη. Προσοχή.

Τα Μέλη ως αυτόνομα άτομα με νου, γνώση, δικαιώματα και ανάγκες, με συνείδηση κοινωνίας και Χώρας. Όχι οι Τασάρχες που επικαλούνται τα μέλη για να επιτύχουν τυχοδιωκτικές διευθετήσεις. Ο νέος-η νέα πρόεδρος λοιπόν, θα πρέπει να υπηρετήσει το συλλογικό αυτό σχέδιο. Για τη Χώρα και τους ανθρώπους, για την κοινωνική τε και εθνική γείωση της Αριστεράς στη χώρα, που έχει λείψει και κοστίζει.

Αγαπητές μου συντρόφισσες και αγαπητοί μου σύντροφοι,πηγαίνετε να ψηφίσετε όλες και όλοι χωρίς να εκχωρείτε τη δική Σας εξουσία σε κανέναν και καμία. Χωρίς να αφήνετε τίποτα στην τύχη.

Καλή Ψήφο και από αύριο να αρχίσει η ιδεολογική και πολιτική μας δουλειά. Από τα κάτω προς τα πάνω αποκλειστικά.

Πολύ φιλικά και Συντροφικά
Νίνα Κασιμάτη

error: Content is protected !!