Δραστηριότητες του ΑΝΣ Γυάλας Δραστηριότητες του ΑΝΣ Γυάλας
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ * ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΣ ΓΥΑΛΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΩΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ... Δραστηριότητες του ΑΝΣ Γυάλας

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

* ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΣ ΓΥΑΛΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΠΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΩΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΚΑΓΙΑΚ ΣΠΡΙΝΤ

Τα μέλη της Εθνικής Ομάδος Καγιάκ Σπριντ, που συμμετείχαν στην ετήσια κορυφαία διεθνή διοργάνωση ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ για αθλητές ηλικίας 15, 16 και 17 ετών, στο Πόζναν της Πολωνίας. Δεύτερος και τρίτος από αριστερά, οι αθλητές του ΑΝΣ Γυάλας Σωτήρης Μπερής και Τάκης Βασιλικής.

Την πρώτη τους συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες, ως αθλητές της Εθνικής Ομάδος Καγιάκ Σπριντ, πραγματοποίησαν οι πρωταθλητές του ΑΝΣ Γυάλας, Σωτήρης Μπερής και Τάκης Βασιλικής.

Η πρώτη αυτή συμμετοχή, έλαβε χώρα κατά την ετήσια κορυφαία διεθνή λεμβοδρομία για αθλητές και αθλήτριας του Κανόε-Καγιάκ Σπριντ ηλικιών 15, 16 και 17 ετών, στο Πόζναν της Πολωνίας, μεταξύ 7 και 10 Σεπτεμβρίου, 2023, με την επωνυμία ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΕΛΠΙΔΕΣ.

Η αθλητές του ΑΝΣ Γυάλας, τιμώντας τη Σαλαμίνα, συμμετείχαν στα αγωνίσματα του Διθέσιου Καγιάκ 500μ και 1000μ, της κατηγορίας αθλητών κάτω των 16 ετών, αποκομίζοντας σημαντικές εμπειρίες και χρήσιμα διδάγματα που είχαν σαν αποτέλεσμα, να αλλάξει η αντίληψή τους για την προπόνηση και τους αγώνες. Με τις εμπειρίες και τα διδάγματα αυτά ως εφόδια, υπόσχονται μεγαλύτερες επιτυχίες για την επόμενη χρονιά.


Ο ΑΝΣ ΓΥΑΛΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ Ν.Ο.ΜΕΘΑΝΩΝ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ 7 ΧΡΥΣΑ ΚΑΙ 4 ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Ο ΑΝΣ Γυάλας, συμμετείχε το Σαββάτο 23 Σεπτεμβρίου 2023, στους ετήσιους διασυλλογικούς αγώνες του Ν.Ο.Μεθάνων «ΝΗΡΗΙΣ», με δέκα αθλητές και αθλήτριες.

Τα αποτελέσματα για τον ΑΝΣ Γυάλας έχουν ως ακολούθως :

ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

1. Σπύρος Καρβούνης, μονοθέσιο καγιάκ 200μ, προαγωνιστικής αγοριών.

2. Τάκης Βασιλικής, μονοθέσιο καγιάκ 200μ, παίδων.

3. Σπύρος Καρβούνης – Νίκος Οσιπιάν, διθέσιο καγιάκ 200μ, προαγωνιστικής αγοριών.

4. Σπύρος Καρβούνης – Ελένη Πάλμου, διθέσιο καγιάκ 200μ, μεικτό πλήρωμα προαγωνιστικής αγοριών- προαγωνιστικής κοριτσιών.

5. Άρης Παπούλιας, μονοθέσιο καγιάκ 200μ, παμπαίδων.

6. Σωτήρης Μπερής-Τάκης Βασιλικής, διθέσιο καγιάκ 200μ, παίδων.

7. Σωτήρης Μπερής, SUP 200μ παίδων.

ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ

1. Σωτήρης Μπερής, μονοθέσιο καγιάκ 200μ, παίδων.

2. Αμαλία Αποστολίδου, μονοθέσιο καγιάκ 200μ, κορασίδων αρχαρίων.

3. Νικόλαος Μωραΐτης , μονοθέσιο καγιάκ 200μ, παμπαίδων.

4. Ελένη Καρασταμάτη, μονοθέσιο καγιάκ 200μ, παγκορασίδων.

4ΕΣ ΘΕΣΕΙΣ

1. Θανάσης Αλαϊσκας, μονοθέσιο καγιάκ 200μ, παίδων.

2. Ελένη Καρασταμάτη- Άρης Παπούλιας, διθέσιο καγιάκ 200μ, μεικτό πλήρωμα παμπαίδων-παγκορασίδων.

Ο ΑΝΣ Γυάλας, κατέκτησε και μια δεύτερη θέση στο αγώνισμα του διθέσιου καγιάκ 200μ παγκορασίδων, με το μεικτό πλήρωμα των Ελένη Καρασταμάτη του ΑΝΣ και της Κλειούς Δημουλάκη του Ν.Ο.Λίμνης Ευβοίας.

Η αγωνιστική παρουσία του ΑΝΣ Γυάλας στους αγώνες του Ν.Ο.Μεθάνων ήταν απολύτως επιτυχής και τα πρώτα αποτελέσματα της προετοιμασίας για τη νέα περίοδο είναι ικανοποιητικά.

Την ομάδα συνόδευαν ο έφορος ναυταθλητισμού του ομίλου κ. Χρήστος Παπούλιας, ο προπονητής του ομίλου κ. Θανάσης Βιλλιώτης και οι γονείς των αθλητών και των αθλητριών.


Ο ΑΝΣ ΓΥΑΛΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΑΥΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Αθλητές και οι αθλήτριες του ΑΝΣ Γυάλας, δίπλα στην τριήρη ΟΛΥΜΠΙΑΣ, κατά την εκδήλωση για την επέτειο της Ναυμαχίας της Σαλαμίνας.

Για μια ακόμη χρονιά, ο ΑΝΣ Γυάλας τίμησε με την παρουσία του, τις εκδηλώσεις για την επέτειο της κοσμοϊστορικής Ναυμαχίας της Σαλαμίνας.

Αντιπροσωπεία τεσσάρων αθλητών (Άρης Παπούλιας, Νίκος Μωραΐτης, Σπύρος Καρβούνης και Νίκος Οσιπιάν)  και δύο αθλητριών καγιάκ (Αμαλία Αποστολίδου και Ελένη Πάλμου) του ΑΝΣ Γυάλας, συνοδευόμενη από τον έφορο ναυταθλητισμού του ομίλου κ. Χρήστο Παπούλια και τον προπονητή του ομίλου κ. Θανάση Βιλλιώτη, συμμετείχαν στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη παραλία του Καματερού, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023, ως ελαχίστου φόρου τιμής στους πεσόντες του γεγονότος που καθόρισε τον ρου της παγκοσμίου ιστορίας !  

error: Content is protected !!