Α.Ο.Σ. ΤΕΛΑΜΩΝ Α.Ο.Σ. ΤΕΛΑΜΩΝ
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22/9/23 και το Σάββατο 23/9/23 το 5ο τουρνουά βόλεϊ “Εύα Πετροχείλου” που διοργανώνει κάθε χρόνο ο ΑΟΣ Τελαμών... Α.Ο.Σ. ΤΕΛΑΜΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22/9/23 και το Σάββατο 23/9/23 το 5ο τουρνουά βόλεϊ “Εύα Πετροχείλου” που διοργανώνει κάθε χρόνο ο ΑΟΣ Τελαμών με τη συμμετοχή τη φετινή χρονιά των ομάδων του Φοίνικα, του Πειραϊκού και του Παναθηναϊκού Κ18.

Όλες οι ομάδες αγωνίστηκαν με πάθος και διεκδίκησαν τη νίκη μέχρι τέλους, όπως μαρτυρούν και τα αποτελέσματα των αγώνων. Α’ ΗΜΕΡΑ ΤΕΛΑΜΩΝ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Κ18 3-1 & ΦΟΙΝΙΚΑΣ-ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ 3-1 Β ΉΜΕΡΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Κ18-ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ 3-2 & ΤΕΛΑΜΩΝ-ΦΟΙΝΙΚΑΣ 3-2 Διαφήμισαν το βόλεϊ, καθώς μετέτρεψαν τα περισσότερα παιχνίδια σε ντέρμπι και με τη νεανικότητα και την αγωνιστικότητά τους κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών.

Ευχαριστούμε τις ομάδες του Πειραϊκού (Γυναικείο), του Φοίνικα (Γυναικείο) και του Παναθηναϊκού (Κορασίδες Κ18) (αθλητές/τριες, προπονητές/τριες και παράγοντες) που συμμετείχαν σε αυτή τη διοργάνωση με μεγάλη προθυμία. Το τουρνουά διοργανώθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού των Σαλαμινίων και γι’αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Σαλαμίνος, τον Δήμαρχο κ. Γεώργιο Παναγόπουλο και τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού κ. Παντελή Διολέτη για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Ένα ολόθερμο ευχαριστώ και στο Σύνδεσμο Διαιτητών (ΣΥΔΠΕΔΑΠ) και στην πρόεδρο του κ. Καντλή που μας στήριξε άμεσα στο αίτημα μας και ειδικότερα στους/στις διαιτητές κα. Κοκκινέλου Α., κα. Κοκορομύτη Μ., κα. Δουκάκη Ε., κ. Τσεκούρα Δ. και κ. Κατσιάρα Κ. οι οποίοι σφύριξαν αφιλοκερδώς και γι αυτό τους ευχαριστούμε πάρα πολύ.

Επίσης ευχαριστούμε και την ΕΣΠΕΔΑ, διοργανώτρια αρχή των τοπικών πρωταθλημάτων, που από την πρώτη στιγμή έθεσε τη διοργάνωση υπό την αιγίδα της. Αξίζει να αναφερθεί ότι τη διοργάνωση τίμησε με την παρουσία της η κ. Σοφία Αγγελάκη, υπεύθυνη ακαδημιών του Παναθηναϊκού, η οποία και τιμήθηκε από τον πρόεδρο του ΑΟΣ Τελαμών για τη συνολική της προσφορά στο βόλεϊ.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους η αντιδήμαρχος παιδείας του Δήμου Σαλαμίνας κ. Ελένη Μπίλλια και ο πρόεδρος του Α.ΚΟΙ.Π.Ο.Π. κ. Θανάσης Αλαΐσκας, οι οποίοι έκαναν και τις απονομές των αναμνηστικών κυπέλλων και μεταλλίων στις ομάδες. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου και υποσχόμαστε να προσπαθήσουμε κάθε χρόνο το τουρνουά μας να είναι καλύτερο και μεγαλύτερο!

error: Content is protected !!