Ισορροπία και ισοπαλία στη Σαλαμίνα Ισορροπία και ισοπαλία στη Σαλαμίνα
Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε ο αγώνας που διεξήχθη στο κλειστό “Νίκος Γραμματικός” στη Σαλαμίνα ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και την Αθήνα ’90 στο... Ισορροπία και ισοπαλία στη Σαλαμίνα

Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε ο αγώνας που διεξήχθη στο κλειστό “Νίκος Γραμματικός” στη Σαλαμίνα ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και την Αθήνα ’90 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι με επτά βαθμούς, χωρίς νίκη ακόμα το καλτσέτο που έφτασε τους δύο βαθμούς.

Το πρώτο μέρος ήταν φτωχό σε θέαμα, οι φάσεις δεν ήταν πολλές μπροστά στις δύο εστίες, με την ομάδα του Απόστολου Μπελτσίδη να ανοίγει το σκορ με τον Παούρη περίπου στο 14ο λεπτό και αυτό ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Όλα ήταν ανοικτά για το δεύτερο μέρος, καθώς το αποτέλεσμα ήταν εύθραυστο.

Ο Τάνκα ήταν αυτός που έφερε ισορροπία στο αποτέλεσμα, για να προηγηθούν ξανά οι φιλοξενούμενοι με αυτογκόλ. Ο Καραγκιοχτσής ήταν αυτός όμως που λύτρωσε την ομάδα του Διονύση Νικολακόπουλου, κάνοντας το 2-2 που έμεινε ως την κόρνα της λήξης. Στο τελευταίο δίλεπτο οι δυο ομάδες έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, καθώς πήραν κόκκινη οι Πασσαλής Β. και Παπαδόπουλος.

Πηγή: https://www.futsalhellas.com/

error: Content is protected !!