ΝΕΑ ΑΝΤΡΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΝΕΑ ΑΝΤΡΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Πάει, πέρασε ανεπιστρεπτί πια ο καιρός, κατά τον οποίον η θρυλική «Νεταντζούλα» του παλιού ελληνικου άσματος φοβόταν μην τύχει και... ΝΕΑ ΑΝΤΡΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Πάει, πέρασε ανεπιστρεπτί πια ο καιρός, κατά τον οποίον η θρυλική «Νεταντζούλα» του παλιού ελληνικου άσματος φοβόταν μην τύχει και φυσήξει βοριά, ο οποίος θα ανασήκωνε ελάχιστα τον ποδήρη χιτώνα της και ο ποδαστράγαλός της θα γινόταν κοινό ντροπιαστικό, -γι’ αυτήν-, θέαμα.



Οι καιροί πέρασαν και σήμερα ο 35χρονος Αυστραλός γόης Τζακ Ράϊαν, μετέρχεται το επάγγελμα του «Συνοδού Κυριών», οι οποίες, -έντεκα χιλιάδες στον αριθμό τον αποθαυμάζουν, -και όχι μόνο-, ολόγυμνο στις κρεβατοκάμαρές τους κατόπιν ραντεβού, το οποίο τους στοιχίζει 500 δολάρια την ώρα, ή 5.000 για μία ολόκληρη νύχτα,



Κυρίες του καλού κόσμου και διαθέτουσες αμέτρητα χρήματα, από νεανίσκες έως και υπερήλικες, -11.000 πελατολόγιο από αυτές, δηλώνει ο ίδιος-, κλείνουν μαζί του ραντεβού ακόμη και από εννέα μήνες νωρίτερα, προκειμένου να απολαύσουν την ευειδή συντροφιά του.



Ο ίδιος, μέχρι πριν λίγα χρόνια ήταν υπάλληλος σε εμπορικό κατάστημα της χώρας του, αμοιβόμενος με 500 δολάρια τον μήνα, αλλά όπως λέει από μόνος του: «Μόλις το δοκίμασα και είδα τα χρήματα που κέρδιζα, είπα πως ήταν καιρός να αλλάξω επαγγελματικό τομέα και να γίνω συνοδός πολυτελείας. Κατάλαβα ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες που δεν χαίρονται το σεξ, δεν είναι ικανοποιημένες από τους άντρες που συναντούν, και θέλουν να ζήσουν κάτι καλύτερο. Γιατί να μην είμαι εγώ αυτός που θα τους το προσφέρει;».

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο Ράϊνα έχει αποκαλύψει στους δικούς του την νέα προσοδοφόρα εργασία του και όπως τονίζει: «Η μαμά είναι πραγματικά περήφανη για μένα, είναι πραγματικά πολύ χαρούμενη που έχω καταφέρει να κάνω κάτι».



Πολύ δε, περισσότερο, αξίζει να σημειώσουμε πως τα κέρδη του είναι ατόφια, καθώς δεν κόβει παραστατικά και δεν πληρώνει φόρους. 

error: Content is protected !!