Όχι άλλη προσβολή της νοημοσύνης μας-Θεοσκότεινος σήμερα ο λόφος του Πρ.Ηλία Όχι άλλη προσβολή της νοημοσύνης μας-Θεοσκότεινος σήμερα ο λόφος του Πρ.Ηλία
Είπα να μην γράψω σήμερα. Ούτε καν για τις χθεσινές συγκεντρώσεις. Άλλωστε τα πάντα φάνηκαν με εμφαντικό τρόπο, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν προσβάλλοντας... Όχι άλλη προσβολή της νοημοσύνης μας-Θεοσκότεινος σήμερα ο λόφος του Πρ.Ηλία

Είπα να μην γράψω σήμερα. Ούτε καν για τις χθεσινές συγκεντρώσεις. Άλλωστε τα πάντα φάνηκαν με εμφαντικό τρόπο, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν προσβάλλοντας την νοημοσύνη μας να μας πουν τα αντίθετα από ότι βλέπουμε και κυρίως από ότι μυρίζουμε για τους δικούς τους λόγους.

Αύριο η κάλπη δείχνει ότι θα επισημοποιηθεί το αποτέλεσμα που περιμένει όλη η Σαλαμίνα για να πορευθεί την επόμενη πενταετία στο δρόμο της ανάπτυξης με δύναμη και όραμα.

Δεν άντεξα όμως. Εκνευρίστηκα. Εκνευρίστηκα γιατί κάποιοι ακόμα και την ύστατη ώρα προσβάλλουν ευθαρσώς τη νοημοσύνη μας. Τη δική μου, τη δική σας, όλων μας. Άκουσα τις πολιτικές φανφάρες κάποιων που λένε ότι αξίζουν τη ψήφο μας, τάχα μου για να ολοκληρώσουν το έργο, που δεν έχουν καν επιδείξει και που υποτίθεται ότι έχουν δρομολογήσει αλλά δεν έχουν προλάβει να πραγματοποιήσουν. Πόσα ακόμη ψέματα θα μας πουν;

Αυτών των ίδιων που κατηγορώντας πολιτικά (μόνο για να μην παρεξηγηθούμε) την αντίπαλο λένε ότι τους κατέβει στο κεφάλι. Άκουσα τις επιθέσεις με ψέμματα και μισές αλήθειες (χειρότερες είναι από τα ψέμματα οι μισές αλήθειες) στα όρια της συκοφαντίας στη προσπάθεια τους να κρατηθούν στη καρέκλα της εξουσίας. Ο καιρός όμως εγγύς για το μεγάλο “άντε γεια” του λαού της Σαλαμίνας μας στην αδιαφάνεια, στην αλαζονεία και στο ψέμα.

Τι με έκανε να μην κρατηθώ και να γράψω; Το show που προσπάθησαν να φτιάξουν στην ύστατη προσπάθεια τους να μας εξαπατήσουν πολιτικά για μια ακόμη φορά με τον φωτισμό του λόφου του Προφ. Ηλία. Μα καλά δεν ντράπηκαν να προσβάλλουν έτσι βάναυσα και χωρίς αιδώ, για πολλοστή φορά, τη νοημοσύνη μας; Τη δική μου, τη δική σας , όλων μας. Φαίνεται ότι ο λόφος του Προφ. Ηλία φωταγωγήθηκε την Παρασκευή μόνο και μόνο για να μας πουν ακόμα μια φορά ψέματα. Σήμερα Σάββατο παραμένει σκοτεινός. Θα μου πείτε ότι εδώ δεν δίστασαν να πουν ψέματα σε δικαστική Αρχή στους πολίτες θα διστάσουν που τους θεωρούν και ηλίθιους συνάμα. Έλα ντε..

Αυτή τη Κυριακή όμως οι εξαπατημένοι πολίτες θα δώσουν με τη ψήφο τους τη δική τους απάντηση. Και αυτή θα είναι ένα μεγάλο ΟΧΙ στην αδιαφάνεια, στην αλαζονεία και στο ψέμα και ένα μεγάλο ΝΑΙ στη διαφάνεια, στην αλήθεια και την ανάπτυξη της Σαλαμίνας με όλους μας ενωμένους και μπροστά τη γυναίκα που έχει και τη Δύναμη και το Όραμα για αυτό. Τη κα Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη.

Νικόλας ο Ψαράς

και για την αντιγραφή

Νίκος Γιαννόπουλος

error: Content is protected !!