Αγγελική Φουρίκη Μαρούδη “Εύχομαι μια εποικοδομητική θητεία με υγιή αντίλογο και με μοναδικό παρανομαστή το καλό της Σαλαμίνας μας” Αγγελική Φουρίκη Μαρούδη “Εύχομαι μια εποικοδομητική θητεία με υγιή αντίλογο και με μοναδικό παρανομαστή το καλό της Σαλαμίνας μας”
Με την ολοκλήρωση των Δημοτικών Εκλογών επιθυμώ να ευχαριστήσω όλες και όλους εσάς που με εμπιστευτήκατε και με στηρίξατε με εναν σταυρό προτίμησης. Έδωσα... Αγγελική Φουρίκη Μαρούδη “Εύχομαι μια εποικοδομητική θητεία με υγιή αντίλογο και με μοναδικό παρανομαστή το καλό της Σαλαμίνας μας”

Με την ολοκλήρωση των Δημοτικών Εκλογών επιθυμώ να ευχαριστήσω όλες και όλους εσάς που με εμπιστευτήκατε και με στηρίξατε με εναν σταυρό προτίμησης.

Έδωσα μια τίμια και δημοκρατική μάχη όπως ακριβώς αγωνίζομαι τα τελευταία χρόνια απ΄ όποια θέση και αν βρίσκομαι…..

Σεβόμενη απόλυτα το αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα εργαστώ σκληρά ως Δημοτικός Σύμβουλος στο πλευρό της Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη για όλους τους δημότες ανεξαιρέτως και αδιακρίτως για το καλό της Σαλαμίνας μας.

Η θέση αυτή αποτελεί για μένα τιμή και καθήκον το οποίο θα ασκήσω παραμένοντας πάντα πιστή στις αξίες μου και στα πιστεύω μου…

Τέλος θα ήθελα να συγχαρώ και με την σειρά μου όλους τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους και να ευχηθώ μια εποικοδομητική θητεία με υγιή αντίλογο και με μοναδικό παρανομαστή το καλό της Σαλαμίνας μας!!!!!

Σας ευχαριστώ θερμά όλους !!!!!!!

Αγγελική Φουρίκη Μαρούδη

error: Content is protected !!