ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΤΕΛΟΣ
Βρισκόμαστε στην ακμή της παραίσθησης των πάντων. Στην αποκορύφωση των πολέμων και της προοπτικής της διάλυσης αυτού του πλανήτη, κάτι που φαίνεται από την... ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΤΕΛΟΣ

Βρισκόμαστε στην ακμή της παραίσθησης των πάντων. Στην αποκορύφωση των πολέμων και της προοπτικής της διάλυσης αυτού του πλανήτη, κάτι που φαίνεται από την Μυθολογία, έχει συμβεί αρκετές φορές πριν, και πάντα από την απερισκεψία και πλεονεξία των ανθρώπων της, συνηγορούσης, -κάθε φορά-, και της εξέλιξης των Επιστημών.



Πιστεύετε ή δεν πιστεύετε σε αυτό, το ίδιο προαναγγέλλουν ανά τους αιώνες έως τις ημέρες μας και οι Προφήτες απανταχού της Γης σε όλες τις γλώσσες του κόσμου και παραστατικότατα μάλιστα τέτοια, που να σε κάνουν να φρίττεις και να προτιμάς την Δευτέρα Παρουσία με όλα τα επιφέροντα, -κολάσεις, πυρές, καζάνια για να βράζεις μέσσα και όσα άλλα-, αν είσαι αμαρτωλός αν και ο όρος «αμαρτία, ούτε ποτέ έχει ξεκαθαριστεί σαφώς ως προς την έννοιά του, οι δε υποστηρικτές της άποψης, για «κάτι» που σε έστελνε μέχρι εχθές απευθείας και ανεπιστρεπτί στο πυρ το εξώτερον, σήμερα, -αυτό το ίδιο-, θεωρείται σύγχρονο και συμβαδίζον με την εξέλιξη του πνεύματος και της επιστήμης.



Έτσι, τον τελευταίο καιρό, ο Τύπος, αλλά και μεμονωμένα άτομα μέσω του Ίντερνετ,  ανακαλύπτουν καθημερινώς προφήτες εκ των αρχαιοτάτων χρόνων μέχρι σήμερα, οι οποίοι έχουν δώσει χρησμούς πολλούς και διάφορους για την συντέλεια του κόσμου.



Ιδιαίτερα, όποτε κάποιο σοβαρό γεγονός συμβαίνει επι της Γης, όπως πόλεμοι, απειλές πολέμου, σεισμοί, πλημμύρες, πυρκαγιές, απειλές πυρηνικών παρεμβάσεων και άλλα πολλά, οι επί των Προφητών και προφητειών τελούντες και αποκρυπτογραφούντες, θεωρούν ιερό καθήκον τους να μας προειδοποιούν για το οριστικό τέλος του πλανήτη, το οποίο βρίσκεται συνεχώς «ante portas», τρομοκρατούντες μία μεγάλη μερίδα των ανθρώπων.



Ουδεμία αμφιβολία ότι υπήρξαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν  άνθρωποι πεφωτισμένοι με το θείο χάρισμα της πρόρρησης, και οι οποίοι πολλάκις έχουν επαληθευθεί ως προς τις επισημάνσεις τους επί μελλοντικών γεγονότων.

Όμως,  και το θείο χάρισμα, δεν είναι σωστό να το παρερμηνευουμε τόσο, όσο σε τελευταία ανάλυση να το προβάλλουμε με τέτοιο τρόπο, ώστε να καταλήγει αναξιόπιστο.

error: Content is protected !!