Η ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ Η ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Ίσως είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα, όπου οι πρόεδροι των πολιτικών κομμάτων, όχι μόνο σπεύδουν να συμπαρασταθούν σε υποψήφιους... Η ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΨΗΦΟΥ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Ίσως είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα, όπου οι πρόεδροι των πολιτικών κομμάτων, όχι μόνο σπεύδουν να συμπαρασταθούν σε υποψήφιους Δημάρχους της αρεσκείας τους, ή του κόμματός τους, αλλά και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός ασχολείται, αυτή τη φορά, ιδιαίτερα ενεργά με την προώθησή τους.



Αλά μπρατσέτα, βγαίνουν στους δρόμους και τις πλατείες, εκλειπαρούντες την ψήφο των δημοτών, αγνοούντες πως οι δημοτικές εκλογές ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στους κατοίκους των πόλεων και όχι στα πολιτικά κόμματα.



Τα πολιτικά κόμματα, κατά την φτωχή μου άποψη, είναι σωστό να ενδιαφέρονται για τα συμφέροντα του κάθε πολίτη, στον οποίον οφείλουν την ύπαρξή τους, να φροντίζουν για το καλό του, -για το οποίο άλλωστε και τους στηρίζουν οι πολίτες-, και να βοηθούν χωρίς εξαιρέσεις τους Δήμους να ανταπεξέρχονται στα πολλά και ποικίλα προβλήματά τους.



Σε τελευταία ανάλυση, άλλωστε, οι δημότες και μυαλό και κρίση και βούληση έχουν, ώστε να επιδιώξουν για αυτούς, ό,τι θεωρούν καλύτερο, και όποιον κρίνουν αξιότερο, για να του αναθέσουν τις τύχες τους, και αυτών των τόπων τους.

error: Content is protected !!