Θοδωρής Χρυσοχόου: “532+++ ευχαριστώ” Θοδωρής Χρυσοχόου: “532+++ ευχαριστώ”
Φτάνοντας αυτό το ταξίδι των αυτοδιοικητικών εκλογών στο τέλος, θέλω να πω 532+++ ευχαριστώ σε όλες και όλους εσάς που με την στήριξή σας... Θοδωρής Χρυσοχόου: “532+++ ευχαριστώ”

Φτάνοντας αυτό το ταξίδι των αυτοδιοικητικών εκλογών στο τέλος, θέλω να πω 532+++ ευχαριστώ σε όλες και όλους εσάς που με την στήριξή σας και την ψήφο σας, με αναδείξατε νικητή στον πρώτο μου αγώνα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και για πρώτη φορά εκλεγμένο δημοτικό σύμβουλο.

Σε όλο αυτό το διάστημα του προεκλογικού αγώνα είδα και άκουσα πολλά… Δεν απάντησα σε κανέναν και σε καμία προσβολή, γιατί στη ζωή μου έμαθα να λέω πάντα αυτό που πιστεύω, κοιτώντας τον άλλον στα μάτια και όχι πίσω από ένα πληκτρολόγιο.

Η κακία, η ζήλια, ο φθόνος και η χολή που έβγαλαν και συνεχίζουν να βγάζουν κάποιοι προς το πρόσωπό μου και τους δικούς μου ανθρώπους, είναι συναισθήματα έξω από το χαρακτήρα μου και δεν μπορώ ούτε να τα επιστρέψω….

Απλά θα πω ότι σε κάθε αγώνα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι.Θα αφήσω εσάς να κρίνετε, εάν είναι καλύτερο να είσαι ΜΗ εκλεγμένος με την πλειοψηφία ή εκλεγμένος με την μειοψηφία όπως κάποιοι έγραψαν.

Τέλος θα ήταν παράλειψή μου να μην ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους συνυποψηφίους μου, για την δύναμη που μου έδωσαν να φτάσω ως το τέλος αυτής της διαδρομής, χωρίς να θίξω και να υποτιμήσω κανέναν.

Το τελευταίο ευχαριστώ, θα το πω στην επικεφαλή του συνδυασμού μας Βάσω Θεοδωρακοπούλου Μπόγρη, για την τιμή που μου έκανε να είμαι συνοδοιπόρος σ’ αυτό τον αγώνα.

Κλείνοντας να συγχαρώ τον κ. Δήμαρχο για την επανεκλογή του.

error: Content is protected !!