ΠΕΡΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΕΡΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Πάει, απόψε ησυχάζουμε. Τελειώνουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές, παύουν τα καρδιοκτύπια μας εμάς των απλών δημοτών, σταματάει και η αγωνία των... ΠΕΡΑΣ ΕΚΛΟΓΩΝ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Πάει, απόψε ησυχάζουμε. Τελειώνουν οι αυτοδιοικητικές εκλογές, παύουν τα καρδιοκτύπια μας εμάς των απλών δημοτών, σταματάει και η αγωνία των πολιτικών κομμάτων για το αν ψηφίστηκαν δικοί τους άνθρωποι.



Έτσι, θα υπάρξει πλέον άπλετος ο χρόνος, να κοιτάξουμε και άλλα προβλήματα, τα οποία μας απασχολούν και να δούμε πώς θα κατορθώσουμε να κάνουμε την ζωή μας καλύτερη, καθώς όλο και προς το χειρότερο πάμε και μάλιστα παγκοσμίως.

Ο Διεθνής Οργανισμός «World Vision International» επεχείρησε έρευνα και κατέγραψε πως όλο και περισσότερα παιδιά πάνε για ύπνο της νύχτες χωρίς να έχουν φάει, και 59% των ανθρώπων σε όλον τον κόσμο, ανησυχούν για την πείνα των παιδιών.



Ένα 46% δηλώνουν ότι προβληματίζονται για το πώς θα βρουν χρήματα να αγοράσουν τρόφιμα, ένα 37% δηλώνουν ότι τα παιδιά τους δεν απολαμβάνουν επαρκούς σίτισης και ένα 27%πως τα παιδιά τους έχουν πεινάσει τον τελευταίο μήνα.

Σύμφωνα με άλλες στατιστικές, πιστεύεται πως οι νότιες ευρωπαϊκές χώρες βρίσκονται στα πρόθυρα του μεγαλύτερου οικονομικού χρέους της Ιστορίας.



Στην Ελλάδα, ενώ συνεχώς πέφτει ο πληθωρισμός, ανεβαίνουν οι τιμές των διαφόρων προϊόντων και οι τελευταίες ειδήσεις κατά τον ΙΕΛΚΑ μιλάνε για 19% αύξηση στην τιμή του κρέατος και 17% αυτή του λαδιού, και η εφημερίδα «Real News» ανέφερε πως 200 προϊόντα θα αυξηθούν μέχρι το τέλος του μήνα.



Επί του τελευταίου μάλιστα, είναι γνωστό πλέον πως στην Χαλκιδική έκλεψαν 400 τόνους λάδι, αλλού οι αγρότες τοποθετούν ανιχνευτικά στα ελαιόδεντρα για να πιάνουν τους κλέφτες και διακινείται νοθευμένο λάδι.

Παρά ταύτα, νέοι φόροι ετοιμάζονται, όπως ένα πρόσθετο 4% στις εισφορές επαγγελματιών, καλπάζουν οι τιμές ακινήτων και ενοικίων, και άλλα πολλά που πληροφορούμαστε καθημερινώς από τις εφημερίδες.

error: Content is protected !!