Θρασύβουλος Μπάγιος: Δυσοσμία του κέντρου νεότητας. Θρασύβουλος Μπάγιος: Δυσοσμία του κέντρου νεότητας.
Σοβαρό πρόβλημα δυσοσμίας υπάρχει τα τελευταία χρόνια στο γήπεδο 5Χ5 του κέντρου νεότητας, στο Λευτέρης Κόνσολας καθώς και στην γύρω περιοχή. Πιο συγκεκριμένα μια... Θρασύβουλος Μπάγιος: Δυσοσμία του κέντρου νεότητας.

Σοβαρό πρόβλημα δυσοσμίας υπάρχει τα τελευταία χρόνια στο γήπεδο 5Χ5 του κέντρου νεότητας, στο Λευτέρης Κόνσολας καθώς και στην γύρω περιοχή.

Πιο συγκεκριμένα μια δυσάρεστη και βρωμερή οσμή βγαίνει από το αντλιοστάσιο της αποχέτευσης του Δήμου που βρίσκεται εκεί. Μάλιστα το τελευταίο καιρό λόγω και της πυρκαγιάς στο αντλιοστάσιο η κατάσταση έχει γίνει αφόρητη. Αιτία του φαινομένου αυτού είναι ότι δεν έχει γίνει ποτέ μέχρι σήμερα αλλαγή στα φίλτρα καθαρισμού με αποτέλεσμα οι αθλητές, οι προπονητές, οι γονείς, οι γυμναζόμενοι στους χώρους αυτούς να αναπνέουν καθημερινά τις οσμές αυτές οι οποίες είναι άκρως επικίνδυνες και επιβλαβείς για την υγεία όλων.

Καλώ την Δημοτική αρχή να επιλύσει άμεσα και οριστικά το πρόβλημα καθώς επηρεάζεται η υγεία όλων των ανωτέρω κατοίκων, και αθλουμένων έτσι ώστε να μπορούν να κάνουν προπόνηση αναπνέοντας καθαρό αέρα.

Είναι ανεπίτρεπτο σε ένα Δήμο που βρίσκεται σε ανάπτυξη και οικονομική άνθηση να μην μπορεί να διαθέσει ένα μικρό ποσό για τα φίλτρα ώστε να μπορούν να αθλούνται οι Δημότες του και όχι μόνο χωρίς να αναπνέουν αυτές τις οσμές.

error: Content is protected !!