ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Ένας πόλεμος, όπου και αν διεξάγεται αυτός, δεν είναι κάτι το οποίο δεν πρέπει να παίρνουμε στα σοβαρά γιατί η... ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Ένας πόλεμος, όπου και αν διεξάγεται αυτός, δεν είναι κάτι το οποίο δεν πρέπει να παίρνουμε στα σοβαρά γιατί η διεξαγωγή και η κατάληξή του επιφέρουν μύρια-όσα κακά για την Ανθρωπότητα.

Η αλήθεια είναι, πως από πολέμους, οι οποίοι σχεδόν καθημερινά όλο και κάπου ξεσπούν, έχουμε χορτάσει και ίσως όπως όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας κατ εξακολούθηση, και  όποια είδηση περί πολεμικών επιχειρήσεων, τΑ αντιλαμβανόμαστε σαν κάτι το συνηθισμένο πλέον, αφήνοντας στην άκρη την σκέψη και αποδοχή των δεινών, τα οποία  καταλείπουν.



Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες φορές, κατά τις οποίες αντιλαμβανόμαστε σοβαρότερα παρόμοιες καταστάσεις και τα πρόσφατα τελευταία χρόνια, ο πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, μας επεσήμανε, -και αυτό γιατί είχε αμεσότερες επιπτώσεις, τουλάχιστον στην ευρωπαϊκή οικονομία-, ότι ευαισθητοποιούμαστε περισσότερο όταν μία τέτοια κατάσταση μας απειλεί σχεδόν εκ του σύνεγγυς.



Ο πόλεμος, ο οποίος διαδραματίζεται τώρα στην Μέση Ανατολή, και που και αυτός απειλεί μία παγκόσμια διασάλευση, μας αγγίζει ακόμη περισσότερο και αντιμετωπίζουμε τις επιπτώσεις του, -παρούσες και μέλλουσες-, ως κάτι το πολύ οδυνηρό για την Ανθρωπότητα, αν δεν επικρατήσει η σύνεση και εμπλακούν σε αυτόν και άλλες στρατιωτικές δυνάμεις, άλλων κρατών, οπότε η επέκτασή του, δέον να οδηγήσει και σε έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο.



Από την άλλη πλευρά, τις φοβίες αυτές, του κοινού ανθρώπου, τροφοδοτούν και οι διαφόρων ειδών εικασίες, τις οποίες προβάλλουν διάφοροι ειδικοί, -αναλύοντες τα τρεχούμενα-, αλλά και κάποιες προφητείες, οι οποίες δεδομένης αφορμής, βλέπουν το φως της δημοσιότητας, καθώς σε όλη την Γη, σε όλες τις χώρες, υπήρξαν και υπάρχουν προφήτες, τους οποίους προσπαθούμε να μεθερμηνεύσουμε, σε κάθε δεδομένη ευκαιρία.

Να ευχηθούμε όλα να πάνε καλά, -αυτό και μόνο. 



error: Content is protected !!