Αδιανόητη ανατροπή η Σαλαμίνα, 7-7 από 0-7 με τον Παναθηναϊκό Αδιανόητη ανατροπή η Σαλαμίνα, 7-7 από 0-7 με τον Παναθηναϊκό
Μια από τις μεγαλύτερες επιστροφές ομάδας που έχουμε δει ποτέ στη σάλα, ήταν αυτή που έκανε η Σαλαμίνα κόντρα στον Παναθηναϊκό το βράδυ της... Αδιανόητη ανατροπή η Σαλαμίνα, 7-7 από 0-7 με τον Παναθηναϊκό

Μια από τις μεγαλύτερες επιστροφές ομάδας που έχουμε δει ποτέ στη σάλα, ήταν αυτή που έκανε η Σαλαμίνα κόντρα στον Παναθηναϊκό το βράδυ της Δευτέρας στο κλειστό “Νίκος Γραμματικός” για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Stoiximan Futsal Super League.

Η ομάδα του Διονύση Νικολακόπουλου έχανε 7-0 ως το 25′ με αντίπαλο το τριφύλλι που έκανε πάρτι και κατάφερε με αντεπίθεση διαρκείας να ισοφαρίσει και να πάρει έναν ανέλπιστο βαθμό που έμοιαζε όνειρο απατηλό. Οι νησιώτες δεν το έβαλαν κάτω, δεν τα παράτησαν ποτέ, οι φιλοξενούμενοι επαναπαύτηκαν στις δάφνες τους και την πάτησαν.



Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός ήταν καταιγιστικός και έβαλε από τα πρώτα λεπτά τους αντιπάλους του στα…δίχτυα. Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ στο 2΄ με τον Β. Αυλωνίτη και δύο λεπτά αργότερα η ομάδα του Γιάννη Ζιάβα διπλασίασε τα τέρματά της με τον Λιαρόπουλο.

Στο 10΄ ο Παναθηναϊκός ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0 με τον Καραβίδα ενώ το τελευταίο δίλεπτο ήταν προσωπική υπόθεση του Σταυρακόπουλου που πέτυχε δύο γκολ. Με αυτά και με αυτά το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με 5-0 για τον Παναθηναϊκό που σκόραρε κατά ριπάς. Στο 24′ ο Σταυρακόπουλος έκανε το 6-0 με μακρινό σουτ και στο 25′ ο ίδιος παίκτης με γυριστό απευθείας από τον Χριστόπουλο έκανε το 7-0.



Κάπου εκεί ήρθε το μπλακ άουτ και στον αντίποδα η ώρα της μεγάλης επιστροφής για τη Σαλαμίνα. Στο επόμενο  λεπτό οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο γκολ με τον Κοντογεώργη και  μείωσαν σε 7-2, στο 27′ έκαναν το 7-3 με τον Χατζηφωτίου. και στο 28′ το 7-4 με τον Πασσαλή.



Οι γηπεδούχοι έκαναν το 7-5 στο 34′ με τον Σινομάτι και το 7-6 στο 35′ με τον Κοντογεώργη, παίζοντας με πέμπτο παίκτη. Ο Χριστόπουλος έπιασε πέναλτι 53 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του αγώνα όμως δεν μπορούσε να κάνει το ίδιο και το πέναλτι που ήρθε 4 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη που έφερε και το τελικό 7-7 με τον Τάνκα.

Μάλιστα, στο τελευταίο δεύτερο πήγε να σκοράρει με κεφάλια εξ επαφής του Καραγκιοχτσή, που το έβγαλε ο Χριστόπουλος.

error: Content is protected !!