MADE IN USA MADE IN USA
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Το μακελειό έλαβε χώρα προχθές Τετάρτη στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Λούϊστον του Μέϊν και μέχρι την στιγμή που χαράσσονταν... MADE IN USA

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Το μακελειό έλαβε χώρα προχθές Τετάρτη στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Λούϊστον του Μέϊν και μέχρι την στιγμή που χαράσσονταν αυτές οι γραμμές, υπήρχαν υποψίες για 22 νεκρούς, μεταξύ των οποίων και παιδιά και πενήντα τραυματίες.

Τα στοιχεία δείχνουν έναν λευκό άντρα, ο οποίος πήρε αμπάριζα διάφορες τοποθεσίες της πόλης και ασύστολα πυροβολούσε έως θανάτου, με ένα όπλο ΑR-15 και ένα οπτικό λέϊζερ, ενώ  φορούσε μαύρο στρατιωτικό παντελόνι και καφέ μπλούζα. Το πρόσωπό του φαίνεται καθαρά, σε μηχανή ανίχνευσης..



Η Αστυνομία  έθεσε και την γειτονική πόλη Όμπερν σε «lockdown», καθώς εκείνος δεν βρέθηκε ακόμη, και αναγνώρισε ως πιθανό ύποπτο κάποιον Ρόμπερτ Καρντ , 40 ετών.

Οι αρχές στο Μέιν περιγράφουν τον Καρντ ως πιστοποιημένο εκπαιδευτή πυροβόλων όπλων και μέλος των Εφέδρων του Στρατού των ΗΠΑ, φερόμενο να έχει νοσηλευτεί σε  μονάδα ψυχικής υγείας αυτό το καλοκαίρι για δύο εβδομάδες.



Για το γεγονός, ενημερώθηκε και ο Πρόεδρος Τζον Μπάϊντεν, ενώ στην ματωμένη ιστορία της χώρας, προστίθεται μία ακόμη μαζική δολοφονία.

Οι γραμμές αυτές δεν προβάλλονται σαν είδηση μόνο, αλλά και σαν απειλή για την χώρα μας, όπου η ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα συνεχώς αυγατίζει.



error: Content is protected !!