Η ήττα και η (ύποπτη) σιωπή…των οργανώσεων ΝΔ Σαλαμίνας. Η ήττα και η (ύποπτη) σιωπή…των οργανώσεων ΝΔ Σαλαμίνας.
Τα όσα προηγήθηκαν την προεκλογική περίοδο και μέχρι πριν κλείσουν οι κάλπες, το εκλογικό αποτέλεσμα επιβεβαίωσε τα δεξιά “μαχαιρώματα” και την ενότητα(;) των γαλάζιων... Η ήττα και η (ύποπτη) σιωπή…των οργανώσεων ΝΔ Σαλαμίνας.

Τα όσα προηγήθηκαν την προεκλογική περίοδο και μέχρι πριν κλείσουν οι κάλπες, το εκλογικό αποτέλεσμα επιβεβαίωσε τα δεξιά “μαχαιρώματα” και την ενότητα(;) των γαλάζιων πολιτευτών στη Σαλαμίνα.

Μεταφέροντας την αίσθηση των Νεοδημοκρατών της Σαλαμίνας, πρέπει να ομολογήσουμε ότι υπάρχει μεγάλη δυσαρέσκεια γιατί το σλόγκαν ότι Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ υλοποιήθηκε στον υπέρτατο βαθμό!

Ας αναπτύξουμε όμως το θέμα, στο πλαίσιο που περιγράφει η λαϊκή σοφία “κακό χωριό τα λίγα σπίτια”. Η Κα Μπόγρη υποψήφια Δήμαρχος, γέννημα της ΝΔ, αποδείχθηκε ότι ουδείς την στήριξε από την παράταξη της, την οικογένεια βρε αδερφέ.. εις βάρος των ποσοστών (σ.σ. αυξημένων στις πρόσφατες αναμετρήσεις) αλλά και του προφίλ του κόμματος στην περιοχή. Για λόγους που μόνο εκείνοι γνωρίζουν, αλλά καμιά φορά γνωρίζει και το “μικρό κακό χωριό”, αποφάσισαν ενώ στηρίζουν το κόμμα τους, ταυτόχρονα να μην αγωνίζονται για την ενότητα του! Οι ενδοπαραταξιακές βολές όχι μόνο δεν έλλειψαν , αλλά εξελίχθηκαν σε κυρίαρχες. Οι “αποστάτες” δίχως αμφιβολία, διαπράξανε πολιτική παρασπονδία απέναντι στην ενότητα του κόμματος τους και στους ψηφοφόρους του(ς).

Σε κάθε περίπτωση, στις επόμενες γαλάζιες εκλογές θα κριθεί το ποσοστό του κόμματος στη Σαλαμίνα αλλά και στις επόμενες βουλευτικές εκλογές θα κριθεί η “αγάπη” μεταξύ των, γιατί την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς”…Με “αρχιτέκτονες”, των παραπάνω έργων, την Τ.Ο. ΝΔ Σαλαμίνας, αλλά και την ΟΝΝΕΔ, οι οποίες αντί να κινηθούν προς την συσπείρωση των γαλάζιων, αναλώθηκαν προμοτάροντας την υποψηφιότητα τους ως Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Οι προσωπικοί στόχοι του καθενός μπορεί να είναι θεμιτοί, αλλά τελικά μήπως μπερδεύτηκαν οι ρόλοι; Γαλάζιοι βουλευτές, οι ίδιοι ή μέσω αντιπροσώπων, έστελναν υποψηφίους στην απέναντι μεριά, στοχεύοντας στην “ενότητα”; Ακόμα και οι Γκρούεζες, πήγαν απέναντι. Μα τόσο πολύ λίγδωσε το άντερο τους; Να επαναλάβουμε τα λόγια του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, αμέσως μετά τα αυτοδιοικητικά αποτελέσματα της χώρας. “Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΗΣΗ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ “.

Κανείς δεν θέλει να πιστέψει και άλλα που ακούγονται, για ρόλους προξενητών σε ερμαφρόδιτες επιμέρους συμμαχίες. Διότι αν διχάσεις το κόμμα, οι δυνάμεις που θα απομείνουν είναι βέβαιο, ότι δεν θα αρκούν για να το στηρίξουν.

Και μπορεί η ένοχη σιωπή των οργανώσεων ΝΔ Σαλαμίνας Τ.Ο. , ΟΝΝΕΔ των βουλευτών της, αλλά και όλων των άλλων “δήθεν” γαλάζιων, να είναι “ηχηρή” αλλά οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι με ηχηρό σάλπισμα έστειλαν ευχαριστήριο για την νίκη τους. Συγχαρητήρια κύριοι και κυρίες Δημοτικοί Σύμβουλοι Εσείς νικήσατε, η ΝΔ έχασε στη Σαλαμίνα… μαζί σας και η Κα Μπόγρη. Ωστόσο αν στο μέλλον η ΝΔ επιλέξει να ζητήσει ευθύνες, για την τυχόν πτώση του ποσοστού της στον τόπο τούτο, ξέρουμε καλά ποιοι είναι οι πρώτοι που θα πρέπει να απολογηθούν.


Ο ΑΚΡΟΚΕΝΤΡΩΟΣ

error: Content is protected !!