ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Επαίνους για την ελληνική οικονομία, την επάνοδο της μετά την κρίση, καθώς και την ανθεκτικότητα που έχει επιδείξει, αλλά και... ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Επαίνους για την ελληνική οικονομία, την επάνοδο της μετά την κρίση, καθώς και την ανθεκτικότητα που έχει επιδείξει, αλλά και για τον ελληνικό λαό επιδαψίλευσε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Κριστίν Λαγκάρντ μιλώντας στην διάρκεια του επίσημου δείπνου που παρέθεσε προς τιμήν της η Τράπεζα της Ελλάδος στην Αθήνα, φθάνοντας στο σημείο να χαρακτηρίσει την Ελλάδα ως « παράδειγμα» το οποίο μπορεί να χρησιμεύσει ως έμπνευση για όλους μας καθώς αντιμετωπίζουμε έναν πιο ασταθή κόσμο και τις πολλές προκλήσεις που φέρνει.



«Είναι ένα παράδειγμα ανθεκτικότητας απέναντι σε μεγάλες προκλήσεις. Και είναι ένα παράδειγμα της σημασίας του να είμαστε μέρος κάτι μεγαλύτερου – της κοινής μας ευρωπαϊκής μοίρα» ανέφερε χαρακτηριστικά.



Ακούσαμε και τόσο ωραία και ενθαρρυντικά λόγια και αναγαλιάσαμε και απορήσαμε πώς και δεν το είχαμε καταλάβει από μόνοι μας.

Ευχαριστούμε την κυρία Λαγκάρντ για την ενθάρρυνση, έστω και αν στον απλό Έλληνα δεν βγαίνουν τα νούμερα.

Ας ονειρευόμαστε τουλάχιστον.



error: Content is protected !!