Μεγάλη νίκη με ανατροπή η Κόμπρα επί της Σαλαμίνας Μεγάλη νίκη με ανατροπή η Κόμπρα επί της Σαλαμίνας
Τους δέκα βαθμούς έφτασε στο πρωτάθλημα η Κόμπρα, η οποία στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στη Stoiximan Futsal Super League επιβλήθηκε με 5-4 της... Μεγάλη νίκη με ανατροπή η Κόμπρα επί της Σαλαμίνας

Τους δέκα βαθμούς έφτασε στο πρωτάθλημα η Κόμπρα, η οποία στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στη Stoiximan Futsal Super League επιβλήθηκε με 5-4 της Σαλαμίνας στο κλειστό του Βύρωνα. Στους έντεκα βαθμούς έμειναν οι νησιώτες που ξεκίνησαν καλύτερα τον αγώνα, αλλά ηττήθηκαν με ανατροπή.

Η ομάδα του Διονύση Νικολακόπουλου αιφνιδίασε την Κόμπρα και με τους Χατζηφωτίου και Σινομάτι βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0. Οι γηπεδούχοι όμως έδειξαν χαρακτήρα και έφεραν το παιχνίδι στα ίσια πριν την ανάπαυλα με τέρματα των Λορέντζο Μουρανάκα και Τρουλιτάκη. Το μομέντουμ πλέον είχε αλλάξει.

Η Κόμπρα έκανε την ανατροπή και προηγήθηκε με 3-2 χάρη στο γκολ του Ασημακόπουλου, ενώ ο Χατζηφωτίου ισοφάρισε σε 3-3 για τους φιλοξενούμενους. Ο Λορέντζο Μουρανάκα έκανε το 4-3 και ο Κουνίδης σε άδειο τέρμα το 5-3, σε μια στιγμή που η Σαλαμίνα έπαιζε με πέμπτο παίκτη για να ισοφαρίσει το ματς. Ο Καραγκιοχτζης μείωσε στο τελικό 5-4.

futsalhellas.com

error: Content is protected !!