Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο, «Το Λάθος του Έρωτα» του Ντίνου Κουμπάτη Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο, «Το Λάθος του Έρωτα» του Ντίνου Κουμπάτη
ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, εκεί, στην Εταιρία Ελλήνων Συγγραφέων, παρουσιάστηκε η ρουμανική έκδοση του βιβλίου  ΤΟΥ Ντίνου Κουμπάτη “Το λάθος του Έρωτα”. Προσήλθαν ευγείς και... Παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο, «Το Λάθος του Έρωτα» του Ντίνου Κουμπάτη

ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, εκεί, στην Εταιρία Ελλήνων Συγγραφέων, παρουσιάστηκε η ρουμανική έκδοση του βιβλίου  ΤΟΥ Ντίνου Κουμπάτη “Το λάθος του Έρωτα”.

Προσήλθαν ευγείς και αγαπημένοι άνθρωποι, και γνώρισαν από κοντά τον εξαίρετο σύγχρονό μας φιλόσοφο Constantin Barbu, παράλληλα και εκδότη του μεγάλου εκδοτικού οίκου “Revers”, ο οποίος είναι ο μοναδικός στον κόσμο ο οποίος έχει εκδώσει χιλιάδες τόμους σπάνιων αρχαίων περγαμηνών και χειρογράφων από όλες τις χώρες του κόσμου.

Δίπλα στον ίδιο, είχα για μία ακόμη φορά την τιμή και απέραντη χαρά να βρίσκεται η μεγάλη Δασκάλα της Ποίησης Παναγιώτα Χριστοπούλου – Ζαλώνη και η Μυρσίνη Ράντου, η οποία μίλησε για το συγκεκριμένο βιβλίο.

Αλλά και με συγκίνηση βρέθηκε στο πάνελ, η εξαίρετη ρουμάνα συγγραφέας και σκηνοθέτις Monica Voudouri – Savoulescu, με δύο υπέροχους ηθοποιούς της από το Θέατρο της (ρουμανικής) Διασποράς, οι οποίοι απήγγειλαν ποιήματα του βιβλίου στην ρουμανική γλώσσα, και μαζί με τον Χρήστο Νικητέα από “Το Θέατρο της Κούλουρης”.

error: Content is protected !!